Waar geven we vakantiegeld aan uit?

Ga je op vakantie, sparen of geef je het uit aan de auto? Waarom zou je kiezen!

Het vakantiegeld komt er weer aan! Een heerlijk gevoel om eind mei even op je bankrekening te kijken, voordat je de vakantie betaalt. Maar dit doet slechts 45% van de Nederlanders, zo bleek vorig jaar uit het vakantiegeldonderzoek van het Nibud. Wat doet de andere 55% van Nederland dan met het vakantiegeld?

Een goede ontwikkeling is dat steeds meer mensen hun vakantiegeld sparen. Deze groep is verdubbeld sinds 2002, toen het Nibud dit onderzoek voor het eerst uitvoerde. Helaas is er ook een lichte stijging in mensen die het vakantiegeld nodig hebben om schulden af te lossen en rekeningen te betalen.

Ten slotte blijft er een deel van Nederland over die het vakantiegeld gebruikt voor grote uitgaven. De auto is een populaire investering. Het vakantiegeld gaat naar (achterstallig) onderhoud of wordt bij een nieuwe bolide gelegd.

De service Kleine autoschade van Carglass® helpt hierbij op twee manieren: het voordelig herstellen van deuken en krassen én het verhogen van de waarde van je auto voor de verkoop.

Je auto weer als nieuw!

Heb jij nog een deuk of kras op de auto zitten waar je graag vanaf wil? Maar wil je het overgrote deel van jouw vakantiegeld gewoon in je zak houden? Vraag dan een offerte aan bij Carglass® om je kleine autoschade te herstellen. Je weet van tevoren precies wat je kwijt bent en de schade is vaak al binnen een dag hersteld!

Vraag hier een offerte aan.

Laat je auto in waarde stijgen

Ga jij binnenkort jouw auto verkopen of inruilen? Hou er dan rekening mee dat kleine schade de waarde van je auto fiks kan verminderen. Vaak is het snel verholpen en is de reparatie duurder dan de waardevermindering!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en je ziet meteen of je hier geld mee kan verdienen!

Investeer vakantiegeld in je auto
Ga je het vakantiegeld sparen? Investeer je in de auto? Of misschien wel allebei?

Bronnenlijst

Artikel Nibud: https://www.nibud.nl/consumenten/nibud-vakantiegeld-bewuster-besteed-jaarlijkse-uitbetaling/
Afbeelding: https://www.pexels.com/photo/working-business-money-coins-34204/ (vrij voor commercieel gebruik)