Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)

Carglass® specialisten

Carglass monteur

Onze Carglass® monteurs, u kent ze natuurlijk van onze service centers. Maar wist u dat onze eigen monteurs ook te zien zijn in onze tv-reclames? In onze commercials maken we altijd gebruik van onze enthousiaste collega’s. Zo kan het zomaar zijn dat er een ware Carglass® BN’er gecreëerd wordt. Kent u bijvoorbeeld Paul nog? Of wat dacht u van Martijn, Sayan, Erwin of Richard? Naast af en toe een glansrol op tv, zijn onze monteurs natuurlijk ook dé specialist op het gebied van ruitschade.

Gekwalificeerde monteurs
Al onze servicemonteurs krijgen een uitgebreide interne opleiding voordat hij of zij aan de slag gaat. Hierdoor kunnen ze te allen tijde de hoogste kwaliteit in vakmanschap leveren. Daarnaast bieden we onze mensen altijd de mogelijkheid om door te leren en ontwikkelen. Zo blijft het werk interessant én blijven onze monteurs stappen zetten. Zo ook Melvin (hoofdmonteur bij Carglass®): “Toen ik begon voelde het meteen aan als een warm bad. Iedereen neemt de tijd voor je, en je krijgt de kans om te leren en te groeien. Binnen 2 jaar werd ik bijvoorbeeld vervangend hoofdmonteur. Carglass® zit niet stil en verandert mee met de maatschappij. Zo wordt het werk ook nooit eentonig.”

Beste monteur ter wereld
Naast de eigen ontwikkeling van onze monteurs, kunnen zij ook nog jaarlijks meedoen aan een leuke competitie: Best of Belron®. Vanuit ons moederbedrijf Belron®, wordt een jaarlijkse skills-wedstrijd georganiseerd. Monteurs vanuit alle internationale Belron merken, strijden om de titel beste monteur ter wereld. Onze monteurs hebben tijdens deze competitie de unieke kans om hun uitgebreide vaardigheden te laten zien, ten overstaan ​​van honderden collega's, leveranciers en partners uit de verzekerings- en leasemaatschappij branche. Het evenement promoot daarnaast ook het pionierswerk van Belron Technical, ons toegewijde onderzoeks- en ontwikkelingsteam.

Onze collega worden?
Op zoek naar een nieuwe baan en interesse om onze collega’s op de service centers te komen versterken? Kijk dan eens op werkenbijcarglass.nl/ Bekijk al onze openstaande vacatures, lees meer over de Carglass® organisatie of duik in de interviews van de mensen op de werkvloer.

Categorieën Carglass