Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)

Carglass® draagt haar steentje bij

Afrika Tikkun

Binnen ons moederbedrijf Belron® leeft er een sterke traditie van gemeenschapsactiviteiten. Bij Carglass® volgen we die denkwijze natuurlijk ook. Wilt u ook meer weten over hoe Carglass® zich jaarlijks inzet voor verschillende goede doelen? We vertellen u er graag meer over:

Wist u dat Carglass® verantwoordelijk is voor het selecteren en beheren van gemeenschapsinitiatieven en liefdadigheidspartners en hierbij dus kiezen voor een strategie die het beste aansluit bij de lokale behoeften.

Wist u dat wij bij Carglass® geloven dat dit een groter gevoel van persoonlijke betrokkenheid en prestatie creëert onder onze medewerkers.

Wist u dat we, door het werk en de inspanningen van onze mensen, in staat zijn om goede doelen op lokale en nationale schaal te steunen door middel van donaties en middelen.

Wist u dat we bij Carglass® kansen creëren om geld in te zamelen, vrijwilligerswerk te doen en vaardigheden te delen.

Wist u dat sinds 2002 werknemers van Belron® van over de hele wereld meer dan € 5,5 miljoen opgehaald hebben, door samen te komen en deel te nemen aan de jaarlijkse Belron-triatlon ten behoeve van de Zuid-Afrikaanse liefdadigheidsinstelling Afrika Tikkun.

Wist u dat Afrika Tikkun zich inzet om te investeren in onderwijs, gezondheidszorg en sociale diensten voor kinderen, jongeren en hun gezinnen.

Wist u dat, via De Spirit of Belron Challenge, Belron® (en Carglass®) in 2015 meer dan 250 liefdadigheidsinstellingen steunden.

Wist u dat er voor De Spirit of Belron Challenge meer dan 10.000 medewerkers meer dan 1,6 miljoen euro inzamelden. Hier maakte Carglass® ook onderdeel van uit.

Categorieën Carglass Cultuur