Warme douche voor Carglass® Amsterdam

warme-douche_1
(Bron foto: Grohe.com)

Wie krijgt er geen goed gevoel bij het nemen van een warme douche. In tegenstelling tot de gedachte onder een koude douche te moeten staan.

Tros Radar geeft hetzelfde gevoel aan bedrijven: consumenten kunnen een bedrijf onder een warme of koude douche zetten door hun ervaring in te sturen naar Tros Radar. Veel van de ‘douche’ verhalen worden geplaatst op de website en de beste koude of warme douche komt in het TV programma aan bod.

Warm douchen voor Carglass® Amsterdam Zuidoost

Zo werd de vestiging van Carglass® in Amsterdam Zuidoost deze week onder de warme douche gezet door een tevreden klant. Hieronder het verhaal:

27 januari 2014 | Inzender Ferdinand Zaal

Ik vertrok met zijn gezin uit het VU Medisch Centrum met het bericht dat mijn zoon ongeneeslijk ziek was en binnen enkele weken zou overlijden. 

Wanneer ik de parkeergarage uitreed wilde het raam niet meer dicht. Ik had deze geopend om het kaartje bij de slagboom in te voeren. Aangezien we nog 165 kilometer moesten rijden om thuis te komen was deze situatie ondoenlijk. Ik ben naar de Carglass in Amsterdam Zuidoost gereden. Hier legde ik de situatie uit en werd ik gelijk geholpen door een monteur. Het raam werd degelijk vervangen door een noodruit, kosteloos. Er werd ons veel sterkte gewenst en de medewerkers zwaaiden ons uit.

Echt, dit was ongelofelijk… Terwijl het smoordruk was werd alles aan de kant gelegd om ons op weg te helpen! Dit verdient de Warme Douche!
(bron: www.trosradar.nl/douche/detail/douche-item/carglass-amsterdam-zuidoost/)

Bekijk hier de video van de warme douche.

warme-douche_2
De vestiging Amsterdam Zuidoost kreeg deze week de warme douche uitgereikt

Wil je zelf een bedrijf opgeven voor een warme of koude douche? Ga dan naar de website van Tros Radar en stuur je verhaal in.