Carglass® Roermond verhuist naar de overkant

Op 1 oktober a.s. verhuist Carglass® Roermond naar hun nieuwe pand. Zij zijn niet het 1ste Service Center dat verhuist en zullen ook zeker niet de laatste zijn.

roermond-verhuist_1
Vanaf 1 oktober ’14 zit het Service Center aan de Broekhin Noord 66A

Voorbereidingen verhuizing

De vestiging is al weken bezig met voorbereiden; in de loop der jaren is aardig wat ‘spul’ verzameld binnen het oude filiaal. Dingen die je denkt nodig te hebben, en uiteindelijk nooit meer gebruikt. Ze zijn druk deze spullen op te ruimen en vooral weg te gooien. Ook is de voorraad qua autoruiten, lijsten en ruitenwissers flink afgebouwd zodat het team in het nieuwe kleinere pand een passend assortiment zal hebben.

roermond-verhuist_2
Ook bij het nieuwe pand staat een container om de troep op te ruimen
roermond-verhuist_3
Vanuit de wachtruimte kun je in de werkplaats kijken

Waar is het nieuwe pand?

De nieuwe Carglass® locatie ligt recht tegenover de oude vestiging. Het is meer geschikt voor de huidige situatie; het geeft openheid en nodigt de klant uit betrokken te zijn bij de werkzaamheden. Met het ontwerp van de wachtruimte en werkplaats is rekening gehouden met deze wens.

Dat de vestiging wilde verhuizen vanwege de grootte van het pand was zeker, maar ze wilden niet weg uit de omgeving. Het is namelijk ideaal gelegen: op loopafstand van het Retailpark, om de hoek bij de Sligro, en heb je honger kun je bij Kentucky Fried Chicken terecht. Het filiaal ligt aan de doorgaande weg richting het centrum en de Designer-outlet. Pak een leenfiets en shop je gek in de stad of de Outlet stores.

Nieuw adres

Het nieuwe adres voor het Service Center Roermond:
Broekhin Noord 66A
6042 EE Roermond

Benieuwd hoe warm het team van Carglass® Roermond erbij zit vanaf 1 oktober? Loop gerust even binnen voor een bakkie koffie of thee (dit filiaal is niet open op zaterdag).

roermond-verhuist_4
lekker shoppen in de outlet stores terwijl je autoruit wordt gerepareerd of vervangen