Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 23,132 beoordelingen)

Projector op je autoruit

Speel jij wel eens met je telefoon tijdens het autorijden? Foei! We weten allemaal dat het niet mag, maar als je wacht op een belangrijke oproep, of je gebruikt je telefoon als navigatie, ontkom je er nou eenmaal niet aan. Het Amerikaanse bedrijf Navdy heeft een oplossing gevonden, waardoor je kunt autorijden en tegelijkertijd whatsappjes kunt lezen. 

Projector op je autoruit

Navdy is en klein apparaatje dat je op je dashboard plaatst. De Navdy verbindt zich draadloos met jouw telefoon en projecteert het scherm daarvan op je autoruit. Het zit ver genoeg van jouw blikveld af, zodat je niet opnieuw met je ogen hoeft te focussen om het schermpje te lezen. Zo blijft je aandacht altijd bij het verkeer. Of tenminste, als jij een goede automobilist bent.

navdy projector autoruit

Gezellig bellen met de Navdy

Gaat je telefoon? Dan kun je met een handgebaar boven je stuur ‘opnemen’. De Navdy registreert deze beweging en zet de beller op de handsfree set. Krijg je een appje of sms? Dan zal Navdy deze hardop uitspreken. Wil je een app terug sturen? De Navdy luistert ook naar jou, je vertelt gewoon wat er in de app moet staan, en verzend ‘m voor je. Hoef je dus helemaal niet meer naar een scherm te turen.

navdy bellen

Op dit moment wordt Navdy nog niet in Nederland verkocht. Je zult dus even moeten wachten. En omdat het een gloednieuw apparaat is, zijn er nog geen recensies beschikbaar. Of het echt zo’n handig en veilig apparaatje is, moet de toekomst dus nog uitwijzen.

Categorieën Innovatie en trends Verkeersveiligheid