Hoge hakken snel thuis

hoge-hakken-snel-thuis1

Haagse Hakken race 2013

Geen zin in een lekke band dit weekend als Haagse bewoner? Laat dan de auto thuis. Want de stad zal bezaaid zijn met afgebroken hoge hakken.

Zaterdag (14 september) om 13.00u wordt op de Haagse Denneweg het startsein gegeven van de Hoge Hakken Race, dit jaar voor de 3de keer op rij gehouden. Deelnemers zijn van het vrouwelijk geslacht en zullen een parcours van maar liefst 150 meter rennend moeten afleggen. Wat op zich lopend al een prestatie is op naaldhakken van minimaal 9 centimeter lang (hoog) en 1,5 centimeter breed. Ductape om de voet en de schoen wikkelen is verboden, maar een bandje aan de schoen is toegestaan. Een enkelbrace zou wellicht nog een verstandige beslissing zijn.

hoge-hakken-snel-thuis2
Haagse Hoge Hakken race, 14 september 2013 startschot is om 13.00u

Aanmoedigen mag

De dames met goedgekeurde stiletto’s worden ingedeeld in 2 verschillende groepen:

  1. Vrouwen van 21 tot 35 jaar
  2. Vrouwen van 35 en ouder

Alle overige bezoekers die niet in deze 2 categorieen vallen kunnen komen aanmoedigen en hilarische plaatjes schieten. De Denneweg is lang genoeg om een goed plekje te bemachtigen.

Volgens de Facebook evenementen pagina van de Haagse Hakkenrace zijn er 1.033 mensen uitgenodigd, op dit moment 281 deelnemers en 85 die misschien gaan.

Wat kunnen de dames winnen

De 2 ladies die het snelste over de eindstreep komen rennen, winnen een paar prachtige hoge palen van Paul Warmer, een fantastisch Denneweg prijzenpakket én de titel ‘Miss Haagse Hakken 2013’!

hoge-hakken-snel-thuis3
Denneweg Den Haag, onderdeel van Het Buurtschap 2005

WIFI Denneweg

Tijdens de hakken race kun je realtime video’s en foto’s verspreiden over het internet. Want het stiletto startschot geldt ook voor de officiële ingebruikname van het gratis wifi netwerk op en rond de Denneweg. Het doel van het gratis wifi netwerk is in de eerste plaats om bezoekers en gasten een extra service te verlenen. Gratis wifi wordt steeds populairder en het Denneweg gebied is het eerste winkelgebied in Den Haag dat zo’n uitgebreid gratis netwerk aanbiedt.

Hou je niet van hoge hakken?

Dan is er nog steeds genoeg te doen die middag. Je kunt een bezoek aan een kapper of een make-up specialist winnen. Connaisseurs van de Denneweg geven rondleidingen door het Buurtschap 2005, de antiek- kunst- en lifestyle winkels. Liefhebbers van wijnen of thee kunnen zich inschrijven voor proeverijen.

Vanaf 17.00 uur start de Ron Goedvolk Jazz Night en is er jazzmuziek op de Denneweg, Hooikade en Maliestraat. Voor meer informatie ga naar de website van de Denneweg.

Dus trek de stoute hakken aan en ga een leuke zaterdagmiddag tegemoet in een mooi stukje Den Haag.

hoge-hakken-snel-thuis4
Vermijd de Denneweg op zaterdagmiddag met je auto