Duitse hagelslag

Op 23 juli berichtten wij al over een hagelbui in het Spaanse Gerona, afgelopen week werden de inwoners van Reutlingen en Balingen in  Duitsland verrast door 2 soortgelijke hagelstormen. Hagelstenen ter grootte van een honkbal kwamen plots uit de lucht vallen en hebben een enorme ravage veroorzaakt.

duitse-hagelslag1
Ongeveer 5.000 autoruitschade meldingen kwamen binnen bij Carglass Duitsland

Schademeldingen bij Carglass

Door deze hagelstorm zijn bij Carglass Duitsland ongeveer 5.000 schademeldingen binnengekregen van auto’s waarbij minimaal een autoruit is gesneuveld. Om al deze slachtoffers zo snel mogelijk te helpen zijn service monteurs vanuit Nederland en België naar Duitsland vertrokken om het lokale Carglass team te ondersteunen.

duitse-hagelslag2
Carglass Team vanuit Nederland dat Duitsland kwam ondersteunen tijdens de vele ruitschade meldingen
Op dit filmpje kun je zien hoe snel de hagelstorm de dorpjes heeft overvallen en geeft een goede impressie van de omvang van de schade die daardoor is ontstaan.

Carglass Europa Noodservice

De afgelopen week zijn 50 Nederlandse toeristen in Duitsland geholpen met ruitschade welke gebruik hebben gemaakt van de Carglass Europa Noodservice.

Wat is Carglass Europa Noodservice

Carglass heeft een speciale service voor klanten die in Europa op vakantie zijn:

  • Snelle hulp bij autoruitschade in vrijwel heel Europa
  • Dezelfde hoogwaardige service, kwaliteit en garantie als in Nederland
  • Facturatie in Nederland, de klant betaalt alleen het eigen risico
  • Nederlandstalige telefonische assistentie
  • Bellen vanuit het buitenland: +31(0) 88 0406 0406

Zonnescherm tegen de hagelstenen

Neem een zonnescherm mee op reis. Het voorkomt dat de auto een oven wordt en beschermt bovendien de autoruiten bij stilstand tegen hagelsteentjes. Ga zorgeloos op vakantie met de auto dankzij de Europa Noodservice van Carglass, +31(0) 88 0406 0406.