Carglass® Sittard is verhuisd

Spannende dagen voor Carglass® in Sittard. Daar heeft het personeel net een prachtig nieuwe locatie betrokken waar ze voortaan alle automobilisten in de omgeving kunnen helpen bij autoruitschade. Het spiksplinternieuwe gebouw heeft een werkplaats van 700 vierkante meter en een groot kantoor.

carglass-sittard-is-verhuisd_1
En daar hebben de medewerkers van Carglass® alle ruimte om jouw autoruit te repareren.

Adreswijziging

Nieuwe adres:
Lissabonlaan 16135 LE Sittard

Groen gebouw

Het heeft even geduurd: Bijna 2 jaar geleden is al gestart met de voorbereiding voor de nieuwbouw van een clusterfiliaal in Sittard. Het is dan ook een strak, mooi gebouw geworden dat is voorzien van alle luxe. Het nieuwe pand is extra groen, met een goed geisoleerd dak en gevels en een aansluiting op het groene net, wat duurzame energie levert. Een groene oplossing dus. Ook heeft het nieuwe filiaal een oplaadpunt voor elektrische auto’s. En wie niet meer met auto naar huis wil, kan een fiets lenen van Carglass® Sittard.

carglass-sittard-is-verhuisd_2
En je kunt er lekker zitten.

Openingstijden Carglass® Sittard

Maandag t/m vrijdag, 08.15u – 17.00u
Zaterdag en zondag gesloten

Gezellig shoppen

Je kunt je bezoek naar Carglass® Sittard combineren met een shoppingtrip of een bezoek aan Fortuna Sittard, het nieuwe filiaal zit namelijk vlakbij het stadion. Verder vind je op loopafstand van Carglass® winkelboulevard Gardenz én kun je een snelle hap halen bij de McDonald’s.

carglass-sittard-is-verhuisd_3
De afgelopen maanden is er druk gebouwd.