Carglass® Gouda verhuist

Vandaag verhuist Carglass® Gouda. Het pand waar naartoe verhuisd wordt is in een compleet nieuw jasje gestoken. Alles heeft een vers likkie verf gekregen inclusief de werkbanken van de monteurs.

carglass-gouda-verhuist_1
De verhuisdozen zijn gepakt

Adreswijziging

Nieuwe adres:
Marconistraat 74
2809 PE Gouda

Openingstijden Carglass® Gouda

Maandag t/m vrijdag, 08.15u – 17.00u
Zaterdag en zondag gesloten

Bereikbaarheid

Voor zowel de klanten die in en rondom Gouda wonen als voor degene die van iets verder weg komt is de nieuwe vestiging makkelijk bereikbaar. Pak op de A12 afslag 9 (Zevenhuizen) uit de richting Den Haag, of afslag 11 (Gouda/Waddinxveen) als je vanaf de kant van Utrecht komt. Op de N207 sla je linksaf bij de Voltaweg, en meteen weer rechts naar de Marconistraat. Bestemming bereikt! Neem je Stratenboek of GPS mee mocht je toch nog verdwalen.

carglass-gouda-verhuist_2
Nog een laatste (nostalgische) blik op het oude pand!

Nog meer voordelen voor jou als klant

De koffie en thee staan klaar en de gratis WIFI is aangesloten. Je kunt vanuit de wachtruimte in de werkplaats kijken terwijl er aan je auto wordt gewerkt. Wanneer je zelf nog wat e-mails moet versturen tijdens de ruitreparatie of vervanging, zijn er ‘stilte plaatsen’ beschikbaar. Pak 1 van de leenfietsen; Binnen 15 minuten ben je in het centrum van Gouda. Of fiets naar het natuur/recreatiegebied ’t Weegje voor een wandeling en huur een roeibootje.

Moet je nog klussen van het weekend? Loop dan bij de Karwei aan de overkant binnen. Kortom, voor ieder wat wils.

Kom naar Gouda

Heb je een sterretje in je vooruit en woon je in Gorredijk? Ook dan kun je een afspraak maken bij Carglass® in Gouda. Maak er een leuk dagje Gouda van. Een prachtige stad met historie, bezienswaardigheden, winkels en eet- en drinkgelegenheden. Hieronder een aantal suggesties die je niet mag overslaan als je er bent.

carglass-gouda-verhuist_3
De Goudse kazen op de Kaasmarkt (bron: Flickr.com)

Gouda Kaasmarkt

De kaasmarkt is uiteraard een must. Tenminste als je je autoruit komt laten repareren tussen april en eind augustus op een donderdag. Over de hele wereld kom je de ‘Goeda’ kazen tegen. Neem een lekker stukje mee naar huis. Alle informatie over de Kaasmaart vind je op www.goudakaasstad.nl.

Museum Gouda

Het Museum Gouda, Achter de Kerk 14, heeft naast de eigen collectie regelmatig tentoonstellingen. Zo toont zij momenteel ‘Rembrandt in Zwart-Wit’ tot 5 oktober 2014 en ‘Van Daubigny tot Weissenbruch’ voor liefhebbers van de Haagse School en de School van Barbizon (tot 10 januari 2015). Het Museum Gouda is gespecialiseerd in religieuze kunst uit de 16e eeuw, Haagse School uit de 19e eeuw en Gouds Plateel uit de 20e eeuw. Openingstijden zijn dinsdag t/m zondag 11.00u – 17.00u. Meer informatie over Museum Gouda op de officiele website.

Wandelen

Hou je van wandelen en ben je benieuwd naar al het moois van Gouda? Kies dan voor de historische stadswandeling, die brengt je langs vele locaties: Stadhuis op de Markt – Goudse Waag – Sint Janskerk – Willem Vroesenhuis – Weeshuis – Jeruzalemkapel – Swanenburgshofje – Visbanken – Hofje van Cinq – Vrouwetoren etc.
Er zijn vele themawandelingen die je door de stad nemen. Loop gewoon even binnen bij de VVV van Gouda, op de Markt 35 of stuur een email vooraf aan info@welkomingouda.nl.

Winkelen

Van wandelen door Gouda naar winkelen in Gouda. Tijdens je wandelroutes kom je langs een diversiteit aan winkels. Noem je het liever niet wandelen maar shoppen? Rondom de Grote Markt zitten de straatjes vol met shops. Neem hier een kijkjewww.shopgids.nl/winkelroutes/262/gouda/op-avontuur-in-gouda of vraag bij de VVV voor de beste shopstraten.

carglass-gouda-verhuist_4
Lekker hapje eten in 1 van de vele restaurants in Gouda (bron foto: Flickr.com)

Hapje en een drankje

Krijg je honger en dorst van al dat wandelen, shoppen, museum in museum uit? Of ga je liever meteen aan tafel? Gouda centrum zit vol met koffietentjes, lunchrooms, kroegjes en restaurants. Als de zon schijnt, neem dan plaats op een van de vele terrassen aan de Grote Markt. 

Of doe een lekker bakkie in de ‘Koffiefabriek’ aan de Nieuwe Markt. Kijk op Iens waar je een stukje kunt eten.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar het nieuwe pand van Carglass®? Ga dan gerust even langs. Het Service Center is open van maandag t/m vrijdag van 08.15u – 17.00u. Je wordt hartelijk ontvangen door het enthousiaste personeel met een lekker bakkie koffie.