Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 23,132 beoordelingen)

Carglass® breidt Europese dienstverlening uit

Veel vakantiegangers die erop uitgaan met de auto in Europa, kiezen tegenwoordig ook voor de nieuwe Oost-Europese vakantiebestemmingen. De voorzorgsmaatregelen van Carglass® zijn vooruitstrevend: de Internationale Service Procedure (ISP) strekt zicht nu uit tot in Hongarije, Slovenië en Kroatië.

europese dienstverlening 1

Geen zorgen tijdens autovakantie

Deze Internationale service van Carglass® maakt het jouw als klant mogelijk, via een gratis nummer (+3188 0406 406) te bellen met het internationale Call Center. Daar word je geholpen in het Nederlands en de customer contact agent aan de andere kant van de lijn regelt alles op het thuisfront. Ook de afhandeling met de leasemaatschappij of verzekeringsmaatschappij als je verzekerd bent voor autoruitschade.

europese dienstverlening 2

Nu in 18 Europese landen

Deze grensoverschrijdende dienstverlening werkte al in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, België, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Sinds kort biedt Carglass® deze service ook aan in Slovenië en Kroatië. Dat brengt het aantal Europese landen op 18.

Dus, heeft u autoruitschade tijdens uw vakantie in 1 van de bovenstaande landen? Bel dan gratis vanaf een vaste telefoon het nummer:

+3188 0406 406

Geniet van je vakantie

Iedereen nog een fijne vakantie toegewenst en plak het telefoonnummer achterop je rijbewijs!

Categorieën Carglass Mobiliteit