Carglass® breidt Europese dienstverlening uit

Veel vakantiegangers die erop uitgaan met de auto in Europa, kiezen tegenwoordig ook voor de nieuwe Oost-Europese vakantiebestemmingen. De voorzorgsmaatregelen van Carglass® zijn vooruitstrevend: de Internationale Service Procedure (ISP) strekt zicht nu uit tot in Hongarije, Slovenië en Kroatië.

europese_dienstverlening_1
De Europese dienstverlening van Carglass® breidt zich uit

Geen zorgen tijdens autovakantie

Deze Internationale service van Carglass® maakt het jouw als klant mogelijk, via een gratis nummer (+3188 0406 406) te bellen met het internationale Call Center. Daar word je geholpen in het Nederlands en de customer contact agent aan de andere kant van de lijn regelt alles op het thuisfront. Ook de afhandeling met de leasemaatschappij of verzekeringsmaatschappij als je verzekerd bent voor autoruitschade.

europese_dienstverlening_2
Geen zorgen meer bij autoruitschade op vakantie (bron foto: vab.be)

Nu in 18 Europese landen

Deze grensoverschrijdende dienstverlening werkte al in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, België, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Sinds kort biedt Carglass® deze service ook aan in Slovenië en Kroatië. Dat brengt het aantal Europese landen op 18.

Dus, heeft u autoruitschade tijdens uw vakantie in 1 van de bovenstaande landen? Bel dan gratis vanaf een vaste telefoon het nummer:

+3188 0406 406

Geniet van je vakantie

Iedereen nog een fijne vakantie toegewenst en plak het telefoonnummer achterop je rijbewijs!