CarChallenge Singapore 2013

carchallenge-singapore-2013_1

Op 17 november jl. werd het startschot gegeven voor de 1ste etappe van de CarChallenge Amsterdam-Singapore 2013. Een prachtige tour via Rusland, Mongolië, China totdat je niet verder kunt: Singapore!

Facts & Figures CarChallenge Singapore

  • 45 dagen
  • 39 etappes
  • 13 landen
  • 18.000 kilometer
carchallenge-singapore-2013_2
Via 13 landen naar Singapore (bron foto: www.carchallenge.nl)

De CarChallenge ondersteunt Stichting ALS

De teams zijn op dit moment op weg vanuit Mongolië, waar ze o.a. de hoofdstad Ulaanbaatar hebben aangedaan, naar China.

Tijdens deze Challenge wordt er aandacht gevraagd voor de dodelijke zenuw-/spierziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose). Deze aandoening leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren. Nederland telt zo’n 1.500 mensen met deze aandoening. Wilt u meer weten over deze spierziekte ga dan naar de website van ALS.

Elke kilometer die gereden wordt tijdens de Singapore CarChallenge, levert de stichting 1 Euro op. Van die Euro, kan weer 85 cent uitgegeven worden aan onderzoek tegen ALS.

carchallenge-singapore-2013_3
CarChallenge Singapore 2013 steunt de stichting ALS (bron foto: Luukvankaathoven.nl)

Facebook pagina

De teams zijn nu over de helft van deze bijzonder mooie tour. Wil je ze volgen tot de aankomst in Singapore ga dan naar de Facebook pagina. Deze pagina bevat mooie ervaringen en foto’s van de tourdeelnemers. Of neem een kijkje op de website van CarChallenge voor informatie over alle andere CarChallenges.