Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)
Over ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

Autoruitschade kan altijd onverwachts optreden. Carglass® staat altijd voor u klaar met een 24/7 planning op onze website en monteurs die 365 dagen per jaar beschikbaar zijn in onze service centers. Een afspraak plant u gemakkelijk en snel via onze website. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt! Carglass® vervangt iedere autoruit ongeacht merk, model of bouwjaar van de auto.

Altijd een
vestiging
in de
buurt

Carglass® altijd bij u in de buurt!

Carglass® heeft meer dan 55 service centers verspreid door heel Nederland.
Hierdoor is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

autoruit vervangen

Kwaliteit en levenslange garantie

Bij Carglass® streven we naar het leveren van de beste kwaliteit. Dat ziet u terug in het gebruik van onze materialen, technologieën en onze hoogopgeleide monteurs. Juist met die reden kunnen wij u levenslange garantie geven op de montage van een nieuwe voorruit. 

Meer informatie

panoramadak

De beste ruitvervanging technologie

Ons gepatenteerde TrueSeal®-systeem leidt de nieuwe voorruit in een nauwkeurige positie om de meest betrouwbare afdichting te garanderen. Bovendien recycled Carglass® de meeste voorruiten, waardoor vervanging een milieuvriendelijke optie is.

Meer informatie

Autoruitschade

Speciale HPX4®-hars

Dankzij onze exclusieve HPX4®-hars die we inzetten bij het repareren van een sterretje blijven onze voorruit reparaties sterker en gaan ze langer mee. Het dringt beter door sterren in uw voorruit waardoor uw voorruit weer snel op volle sterkte is. 

Daarnaast hebben we onze eigen “Advanced Repair Technology (ART) ontwikkelt via ons moederbedrijf Belron® om een constante hoge reparatie kwaliteit te leveren en om mechanische stress op het glas te voorkomen. 

Meer informatie

adas

Expert in het herkalibreren van rijhulpsystemen

Na een voorruitvervanging moet een rijhulpsysteem (camera achter de voorruit) voor uw eigen veiligheid altijd opnieuw ingesteld worden. We noemen dit kalibratie van de ADAS camera. Carglass® kan inmiddels bijna alle bij ons aangeboden auto’s, voorzien van een ADAS-camera, succesvol kalibreren. Zelfs als na de introductie van een nieuw model auto de juiste software nog niet is vrijgegeven door de fabrikant. Carglass® was hiermee de eerste expert in Nederland.

Meer informatie

ruiten blinderen

Hoogopgeleide monteurs

Onze Carglass® monteurs krijgen een zeer uitgebreide interne opleiding voordat zij aan de slag mogen. Daarnaast organiseren we één keer per jaar het ‘Best of Belron’ evenement om de beste monteur van Nederland te vinden die vervolgens namens Nederland mee mag doen aan de internationale wedstrijd ‘Best of Belron’ en mogelijk met de titel ‘Beste monteur ter wereld’ naar huis mag. Dit alles met als doel om onze monteurs nog beter te maken en de nieuwste technieken op te pikken. Natuurlijk kent u onze monteurs ook van onze TV reclames. Wist u namelijk dat wij enkel échte Carglass® monteurs en medewerkers in de reclames gebruiken? 

Meer informatie

service 03

MVO

De wereld is groter dan Carglass®. Dat begrijpen we goed. Daarom gebruiken we duurzamere raamfolie, energiezuinige ledverlichting en recyclen we materialen, zoals beschadigde autoruiten. Daarnaast hebben we onze eigen Carglass® Foundation om persoonlijke doelen te steunen.

Meer informatie

Onze beoordelingen