Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)
Echte werknemers spelen in reclamespot Carglass

Voor het eerst in de Nederlandse reclamegeschiedenis is er een landelijke tv-commercial waarin alleen Fries wordt gesproken. Autoruithersteller Carglass beet hiermee gisteren het spits af. Het bedrijf gebruikt al jaren dezelfde reclameformule “Carglass repareert, Carglass vervangt” waarin medewerkers van Carglass zichzelf spelen. In de nieuwe commercial luidt de slogan in het Fries “Carglass reparearret, Carglass ferfangt”.

Friese servicemonteur Halbe, die nu in de reclames figureert, is sinds 2006 in dienst bij Carglass. Met deze commercial wil de ruitspecialist benadrukken dat Carglass overal in Nederland ruitschade aan huis verhelpt. In de nieuwe reclame wordt tevens ingezoomd op de duurzaamheid van de HPX3-hars van Carglass. De commercial is opgenomen in het Friese Oude Bildtzijl, een van de meest noordelijke plaatsen van het land.

Johan Boelhouwer, communicatiemanager van Carglass en verantwoordelijk voor de reclame: “Automobilisten willen ruitschade snel en goed laten oplossen. Niemand weet meer van het oplossen van ruitschade dan onze service monteurs. Daarom vinden we het logisch dat eigen medewerkers het gemak van onze service aan huis uitleggen op tv. De eigen medewerker is in dit geval een Friese service monteur die in Friesland aan huis een sterretje repareert en de taal van zijn klant spreekt."