Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)
Ruitschadebedrijf Carglass opent nieuw filiaal

Vanaf 21 december kunnen de inwoners van Weert voor hun autoruitschade terecht bij een Carglass filiaal aan de Moesdijk 29. De autoruitspecialist merkte dat er behoefte was aan een eigen filiaal waar automobilisten met een sterschade ook zonder afspraak terecht kunnen.

Autoruitschade door opspattende steentjes en inbraak is een van de meest voorkomende schades. Ieder jaar krijgt gemiddeld één op de zes automobilisten hiermee te maken. Ook bij auto-inbraak is de behoefte aan snelle hulp groot. De uitbreiding van het netwerk past in de strategie van Carglass om het voor automobilisten nog makkelijker te maken snel geholpen te worden.

Uit politiecijfers blijkt dat er in Weert gemiddeld één keer per dag een autokraak plaatsvindt. Slachtoffers van auto-inbraak worden dag en nacht door het ruitschadebedrijf geholpen. In het nieuwe filiaal is ook de mogelijkheid om direct aangifte te doen bij de politie.

Josh Titulaer, clustermanager van Carglass: “We blijven natuurlijk ook service aan huis bieden. Vanuit ons filiaal in Weert helpen onze servicemonteurs automobilisten in Weert en omliggende gemeenten zoals Ospel en Eind. Met de opening van het nieuwe filiaal kunnen we automobilisten nog sneller weer op weg helpen.”