Afspraak maken
21-01-2013

Carglass krijgt elektrische oplaadpunten in Limburg

Ruitspecialist voorziet in wensen groene klant

Bezitters van elektrische auto’s met ruitschade kunnen met een gerust hart langs bij Carglass. Alle Carglass service centers in Limburg hebben vanaf vandaag oplaadpunten voor de elektrische auto. Klanten kunnen gedurende openingstijden tijdens het wachten hun auto opladen. De ruitspecialist heeft het doel om in 2015 de CO2-uitstoot met 30% te verlagen.    

 

Ook gaat het service center van Carglass in Heerlen zelf een elektrische auto gebruiken. De elektrische auto wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Zo gebruikt het personeel de elektrische auto, worden auto-onderdelen ermee opgehaald en worden klanten indien nodig vervoerd. De elektrische auto wordt voor een periode van vier maanden getest om te kijken of het een positieve aanvulling op de Carglass dienstverlening is. Vorig jaar testte Carglass al met succes drie elektrische servicebussen.  

 

Johan Boelhouwer, communicatiemanager van Carglass: “Steeds meer klanten rijden met een elektrische auto, daarom hebben wij besloten om de oplaadstations te plaatsen. Door zelf ook met elektrische auto’s te rijden nemen wij onze verantwoordelijkheid om het milieu te ontlasten. Carglass wil 30% minder schadelijke stoffen produceren in 2015.”

<< Terug naar persberichten

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging