Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 23,132 beoordelingen)
Behoefte aan hulp na steenslag of auto-inbraak is groot

Om nog meer kwaliteit en service te kunnen bieden, verhuist Carglass Hoofddorp per 30 oktober naar een nieuwe locatie. Het nieuwe service center aan de Parellaan 54 is goed bereikbaar en biedt klanten meer mogelijkheden om direct mee te kijken met de reparatie of vervanging van hun autoruit. De behoefte aan dag en nacht service van de autoruitspecialist in Hoofddorp is groot. Onder meer omdat Noord Holland de provincie is waar automobilisten het grootste risico lopen om slachtoffer te worden van een auto-inbraak.   

Met gratis wifi en stopcontacten voor laptops speelt het nieuwe service centrum van Carglass Hoofddorp in op het ‘nieuwe werken’. Klanten kunnen in een speciale stille werkruimte wachten op de reparatie of vervanging van hun autoruit. Door een panoramische glaswand kunnen ze vanuit de wachtruimte goed volgen hoe de monteurs aan hun auto werken.
Carglass Hoofddorp wil met het vernieuwde service center meer openheid uitstralen. Logge balies hebben geen plaats meer in het nieuwe pand, er zijn geen afscheidingen meer tussen de klant en de werkplaats.. De locatie is iets kleiner dan het vorige pand aan de Parellaan 18, waardoor het mogelijk is deze logistiek handiger in te delen. Afstanden zijn korter, waardoor de klant nog sneller kan worden geholpen.
 

Veel inbraken
Autoruitschade ontstaat vaak door opspattende steentjes. Snelle reparatie is van belang, een ‘sterretje’ kan anders makkelijk doorscheuren. Ook bij auto-inbraak is de behoefte aan snelle hulp groot. Uit landelijke cijfers van de politie en het CBS blijkt dat inwoners van Noord Holland het grootste risico lopen op een auto-inbraak. Jaarlijks worden 161 op de 10.000 automobilisten slachtoffer. Nu de wintertijd is ingegaan en het eerder donker wordt, is de kans om slachtoffer te worden van een dergelijk misdrijf nog eens 20 procent hoger dan in de zomermaanden. Carglass krijgt samen met de politie vaak als eerste te maken met de slachtoffers van een auto-inbraak. Zij worden door de autoruitspecialist dag en nacht geholpen met hun ingeslagen ramen. Carglass blijft daarnaast service aan huis bieden voor inwoners uit Hoofddorp en omgeving.   Het was een uitdrukkelijke wens van Carglass Hoofddorp om aan de Paralellaan, dichtbij de vorige locatie, te blijven zitten. Niet alleen omdat deze goed bereikbaar is, ook omdat er voor klanten in de omgeving genoeg te doen is terwijl zij wachten op de reparatie of vervanging van hun autoruit. Op een paar minuten afstand bevinden zich bouwmartken en allerlei (kleding)winkels, eetgelegenheden, openbaar vervoer een vrijdagse markt. Hiervoor stelt Carglass voor wachtende klanten leenfietsen beschikbaar.