Afspraak maken
04-12-2012

Autoruitschade inwoners Veendam sneller verholpen

Aantal auto-inbraken in 2011 met bijna 60% toegenomen in Veendam

Inwoners van Veendam kunnen vanaf zaterdag voor hun autoruitschade terecht bij een eigen filiaal van Carglass. Autoruitschade door opspattende steentjes en inbraak is een van de meest voorkomende schades. Ieder jaar krijgt gemiddeld één op de zes automobilisten hiermee te maken.

De nieuwe vestiging van Carglass is gevestigd aan de Cereslaan 5 te Veendam. De autoruitspecialist merkte dat er behoefte was aan een eigen filiaal waar automobilisten met een sterschade ook zonder afspraak terecht kunnen. Ook bij auto-inbraak is de behoefte aan snelle hulp groot. De uitbreiding van het netwerk past in de strategie van Carglass om het voor automobilisten nog makkelijker te maken snel geholpen te worden.

Uit politiecijfers blijkt dat er in Veendam 85 keer in 2011 een autokraak heeft plaatsgevonden, een toename van 57% ten opzichte van 2010. Het dievengilde heeft het vooral voorzien op kostbare spullen die in de auto zijn blijven liggen. Slachtoffers van auto-inbraak worden dag en nacht door het ruitschadebedrijf geholpen. In het nieuwe filiaal is ook de mogelijkheid om direct aangifte te doen bij de politie.

Johan Boelhouwer van Carglass: “We blijven natuurlijk ook service aan huis bieden. Vanuit ons filiaal in Veendam helpen onze servicemonteurs automobilisten in Veendam en omliggende gemeenten zoals Muntendam en Meeden. Met de opening van het nieuwe filiaal kunnen we automobilisten nog sneller weer op weg helpen.”

<< Terug naar persberichten

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging