Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)
Ruitschadebedrijf Carglass opent nieuw filiaal

Inwoners van Hoorn kunnen vanaf zaterdag voor hun autoruitschade terecht bij een eigen filiaal van Carglass. Autoruitschade door opspattende steentjes en inbraak is een van de meest voorkomende schades. Ieder jaar krijgt gemiddeld één op de zes automobilisten hiermee te maken.

De nieuwe vestiging van Carglass is gevestigd aan De Oude Veiling 79m in Zwaag. Voorheen werden automobilisten met ruitschade vanuit de filialen in Alkmaar en Purmerend geholpen. De autoruitspecialist merkte dat er behoefte was aan een eigen filiaal waar automobilisten met een sterschade ook zonder afspraak terecht kunnen. Ook bij auto-inbraak is de behoefte aan snelle hulp groot. De uitbreiding van het netwerk past in de strategie van Carglass om het voor automobilisten nog makkelijker te maken snel geholpen te worden.

Uit politiecijfers blijkt dat er in Hoorn gemiddeld één keer per dag een autokraak plaatsvindt. Slachtoffers van auto-inbraak worden dag en nacht door het ruitschadebedrijf geholpen. In het nieuwe filiaal is ook de mogelijkheid om direct aangifte te doen bij de politie.

Emil Korn, clustermanager van Carglass: “We blijven natuurlijk ook service aan huis bieden. Vanuit ons filiaal in Hoorn helpen onze servicemonteurs automobilisten in Hoorn en omliggende gemeenten zoals Medemblik en Enkhuizen. Met de opening van het nieuwe filiaal kunnen we automobilisten nog sneller weer op weg helpen.”