Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 23,132 beoordelingen)
Ruitschadebedrijf Carglass biedt meer service en openheid op nieuwe locatie

Autoruitschade inwoners Gorinchem nog sneller verholpen

Ruitschadebedrijf Carglass biedt meer service en openheid op nieuwe locatie

Om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, verhuist Carglass Gorinchem per 23 oktober naar een nieuwe locatie. Het nieuwe service center aan de Edisonweg 10 is goed bereikbaar en is zo ingericht dat er nog meer kwaliteit en service geboden kan worden.

Het nieuwe service centrum van Carglass Gorinchem speelt onder meer in op het ‘nieuwe werken’. Klanten kunnen in een speciale ruimte gebruikmaken van gratis Wifi terwijl ze wachten op de reparatie of vervanging van hun autoruit. In deze ruimte is ook een koffie- en theecorner.

Carglass Gorinchem wil met de nieuwe inrichting meer openheid uitstralen. Logge balies krijgen geen plaats meer in het nieuwe pand, er zijn geen afscheidingen meer tussen de klant en de werkplaats. In plaats daarvan worden klanten uitgenodigd om in de werkplaats te komen kijken. De nieuwe wachtruimte is voorzien van een panoramische glaswand, waardoor klanten ook vanaf daar goed kunnen volgen hoe de monteurs aan hun auto werken. De locatie is iets kleiner dan het vorige pand aan de Spijksedijk 12, waardoor het mogelijk is deze logistiek handiger in te delen. Afstanden zijn korter, waardoor de klant nog sneller kan worden geholpen.

Carglass heeft voor de nieuwe locatie aan de Edisonweg gekozen omdat deze goed bereikbaar is. Voor klanten is er bovendien in de omgeving genoeg te doen terwijl zij wachten op de reparatie of vervanging van hun autoruit. Op een paar minuten afstand bevindt zich een winkelcentrum, een bouwmarkt, eetgelegenheden en een sportcentrum met kartbaan. Hiervoor stelt Carglass voor wachtende klanten leenfietsen beschikbaar.

Autoruitschade ontstaat vaak door opspattende steentjes. Snelle reparatie is van belang, een ‘sterretje’ kan anders makkelijk doorscheuren. Ook bij auto-inbraak is de behoefte aan snelle hulp groot. Slachtoffers van een dergelijk misdrijf worden door Carglass dag en nacht geholpen. In het nieuwe filiaal is ook de mogelijkheid om direct aangifte te doen bij de politie. Carglass blijft daarnaast service aan huis bieden voor inwoners uit Gorinchem en omgeving.