Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 23,132 beoordelingen)
zijruit vervangen carglass

Milieu

We erkennen dat ons bedrijf een impact heeft op het milieu, zowel lokaal als wereldwijd. We werken er daarom hard aan om onze impact op het milieu te begrijpen, te meten en te beheren. Door onze CO2-voetafdruk te meten, hebben we de CO2-uitstoot direct onder onze controle kunnen beheren, zoals die van onze vestigingen en vloot. We zijn echter verder gegaan en hebben verder gekeken dan onze directe activiteiten om de impact van onze kerndiensten te verminderen.

We werken er hard aan om onze impact op het milieu te beheersen en te verminderen en we nemen zinvolle stappen om op lange termijn continu te verbeteren.

Meer informatie

carglass verzekeringsmaatschappij

Giving back

We zijn er diep van overtuigd dat we de verantwoordelijkheid hebben om iets terug te doen voor onze gemeenschappen. We noemen onze benadering van gemeenschapsinvesteringen ‘Giving Back’.

Het is gebaseerd op onze toewijding om ons bedrijf en onze mensen te verbinden met onze gemeenschappen op manieren die een zinvolle en levensveranderende impact hebben. Met meer dan 29.000 werknemers in meer dan 30 landen over de hele wereld, kunnen onze initiatieven voor teruggave oplopen en echt een verschil maken voor anderen.

We ondersteunen elk Carglass® land om betrokken te raken bij het ‘iets terug geven’ aan hun lokale gemeenschap - en we zetten nog een stapje extra door als wereldwijde groep ook goede doelen te steunen.

Meer informatie

panoramadak

Onze manier van werken

Onze manier van werken is onze ethische code. Het formaliseert het gedrag dat we verwachten binnen het bedrijf, van elkaar en van degenen waarmee we werken.

Onze strategie is eenvoudig, maar het is de manier waarop we ons bedrijf runnen die ons onderscheidt van onze concurrentie en ons in staat stelt om marktleider te zijn in elk land waarin we actief zijn. Het is onze manier van werken die ons onderscheidt. Het biedt onze klanten ook de zekerheid dat ze service van de hoogste kwaliteit zullen ontvangen.

Meer informatie

Carglass flags

Onze Belron® evenementen

Ons moederbedrijf Belron® en haar bedrijven organiseren het hele jaar door evenementen, zowel lokaal als wereldwijd. Door middel van onze evenementen willen we onze mensen inspireren en motiveren, om uiteindelijk de miljoenen klanten die we elk jaar bedienen verder te helpen en iets terug te geven aan gemeenschappen over de hele wereld.

Meer informatie