Afspraak maken

Over Carglass®

Carglass® is het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing. Daarnaast hebben wij sinds kort een nieuw succesverhaal: het herstellen van kleine autoschades.

Onderdeel van Belron®

Carglass® is onderdeel van Belron®, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing, actief in 34 landen.

Naast Carglass® heeft Belron® ook wereldwijd talloze andere grote merken in de voertuigbeglazing, zoals Autoglass® in het Verenigd Koninkrijk, O’Brien® in Australië en Safelite® in de Verenigde Staten.

Lees meer 

Carglass® is expert in kalibratie

Carglass® is het eerste ruitschadeherstelbedrijf in Nederland dat ADAS-systemen kan kalibreren na een ruitvervanging. Daarbij komt veel meer kijken dan alleen het werken met gespecialiseerde apparatuur. Daarom past Carglass® al sinds 2014 continu haar informatiesystemen aan om er snel achter te kunnen komen of en wat voor ADAS-systemen er zich in de auto bevinden. Op die manier kan de juiste autoruit worden geselecteerd en voldoende tijd worden ingepland om de autoruit te vervangen en het ADAS-systeem te kalibreren volgens de fabrieksrichtlijnen. Hierdoor kan Carglass® garanderen dat alle klanten die een rijhulpsysteem in de auto hebben ook na een ruitvervanging weer veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

Lees meer over ADAS

Maak een afspraak

24/7 bereikbaar

Met alleen al 57 vestigingen in Nederland is er altijd een Carglass® bij u in de buurt. Maak snel en eenvoudig een afspraak om de autoruitschade te herstellen waar het u het beste uitkomt. Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekerings- of leasemaatschappij.

Wij helpen honderdduizenden automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar weer op weg.

Een succesverhaal: de nieuwe dienst Kleine Autoschade van Carglass®

Het zal je niet ontgaan zijn: Carglass® biedt een nieuwe dienst aan. De service kleine autoschade richt zich – de naam zegt het al – op het herstel van kleine autoschades.  In 23 van de 57 Carglass® vestigingen kunt u al terecht voor het herstel van kleine autoschade. Het lijkt niet echt voor de hand liggend dat een glashersteller zich met deuken en krassen bezig gaat houden, maar voor Carglass® was het een logische volgende stap.

Ieder jaar krijgen honderdduizenden automobilisten te maken met kleine beschadigingen. De meeste autobezitters laten hun kleine schades repareren. In bijna 30 procent van de gevallen laten autobezitters de schades echter voor wat het is, terwijl zij zich wel aan de schade ergeren. Het loont vaak niet om de verzekeraar in te schakelen vanwege het eigen risico. Dit is voor Carglass®de reden geweest te beginnen met klein autoschadeherstel. Het werkt heel eenvoudig. Klanten uploaden via de Carglass® Kleine Autoschade offerte pagina foto’s van de schade en Carglass® stuurt binnen 1 uur een (vaste) offerte op maat. Hierdoor weten automobilisten vooraf exact wat het herstel kost. De meeste schades worden binnen slechts enkele uren hersteld. 

Lees meer over kleine autoschade

Offerte aanvragen


TV commercials

Heeft u nog nooit ruitschade of kleine autoschade door Carglass® laten herstellen? Dan kent u ons ongetwijfeld via onze TV commercials waarin onze eigen service monteurs de hoofdrol hebben. Dit vinden we logisch, want wie weet hier nu meer van dan de experts van Carglass®, die dag-in, dag-uit niets anders doen!

 


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Carglass® streeft naar maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij stellen ons dan ook ten doel bij te dragen aan een beter leefklimaat. Carglass® heeft de zorg voor het milieu geïntegreerd in haar processen en streeft als gevolg hiervan naar een meer duurzame bedrijfsvoering.

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres Carglass® hoofdkantoor: Science Park Eindhoven 5525, 5692 EM Son
Telefoonnummer: +31 (0)40 264 8000
Faxnummer: +31 (0)40 264 8001

Postadres: Postbus 115, 5690 AC Son

Lees meer over de verschillende contactmogelijkheden op onze klantenservice pagina.

Directie Carglass® Nederland

Wij staan graag direct in contact met onze klanten en relaties. Vragen en feedback kunt u daarom sturen naar: 

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging