Afspraak maken

Over Carglass®

Carglass® is het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing.

Onderdeel van Belron®

Carglass® is onderdeel van Belron®, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing, actief in 34 landen.

Naast Carglass® heeft Belron® ook wereldwijd talloze andere grote merken in de voertuigbeglazing, zoals Autoglass® in het Verenigd Koninkrijk, O’Brien® in Australië en Safelite® in de Verenigde Staten.

Lees meer 

Carglass® is expert in kalibratie

Carglass® is het eerste ruitschadeherstelbedrijf in Nederland dat ADAS-systemen kan kalibreren na een ruitvervanging. Daarbij komt veel meer kijken dan alleen het werken met gespecialiseerde apparatuur. Daarom past Carglass® al sinds 2014 continu haar informatiesystemen aan om er snel achter te kunnen komen of en wat voor ADAS-systemen er zich in de auto bevinden. Op die manier kan de juiste autoruit worden geselecteerd en voldoende tijd worden ingepland om de autoruit te vervangen en het ADAS-systeem te kalibreren volgens de fabrieksrichtlijnen. Hierdoor kan Carglass® garanderen dat alle klanten die een rijhulpsysteem in de auto hebben ook na een ruitvervanging weer veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

Lees meer over ADAS

Maak een afspraak

24/7 bereikbaar

Met alleen al 57 vestigingen in Nederland is er altijd een Carglass® bij u in de buurt. Maak snel en eenvoudig een afspraak om de autoruitschade te herstellen waar het u het beste uitkomt. Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekerings- of leasemaatschappij.

Wij helpen honderdduizenden automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar weer op weg.

TV commercials

Heeft u nog nooit ruitschade door Carglass® laten herstellen? Dan kent u ons ongetwijfeld via onze TV commercials waarin onze eigen service monteurs de hoofdrol hebben. Dit vinden we logisch, want wie weet hier nu meer van dan de experts van Carglass®, die dag-in, dag-uit niets anders doen!

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Carglass® streeft naar maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij stellen ons dan ook ten doel bij te dragen aan een beter leefklimaat. Carglass® heeft de zorg voor het milieu geïntegreerd in haar processen en streeft als gevolg hiervan naar een meer duurzame bedrijfsvoering.

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres Carglass® hoofdkantoor: Science Park Eindhoven 5525, 5692 EM Son
Telefoonnummer: +31 (0)40 264 8000
Faxnummer: +31 (0)40 264 8001

Postadres: Postbus 115, 5690 AC Son

Lees meer over de verschillende contactmogelijkheden op onze klantenservice pagina.

Directie Carglass® Nederland

Wij staan graag direct in contact met onze klanten en relaties. Vragen en feedback kunt u daarom sturen naar: 

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging