Afspraak maken

Kosten voorruit vervangen

kosten voorruit vervangen

Autoruitschade is altijd vervelend. De kosten om uw ruit te vervangen zijn afhankelijk van het merk en model van het voertuig en het type van de oorspronkelijke ruit. Bij Carglass® kijken we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, dat kost u minder tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, gaan we uw autoruit vervangen. Lees meer op de pagina voorruit vervangen.

De reparatiekosten van een voorruit zijn daarom afhankelijk van twee belangrijke factoren:

1) Het soort schade aan u voorruit, bijvoorbeeld een sterretje of een barst;

Wanneer uw voorruit vervangen moet worden door een grote schade op de autoruit, kijken we altijd eerst welke voorruit we voor u moeten bestellen. De kosten zijn afhankelijk van het type ruit en eventuele technologie die in de ruit verwerkt is.

Heeft u slechts een sterretje, dan kunnen we uw voorruit mogelijk repareren met HPX4-hars. Wilt u weten of uw autoruitschade reparabel is?

Beoordeel schade

2) Of uw autoverzekering ruitschade vergoed

Indien u verzekerd bent voor ruitschade, dan is reparatie van uw voorruit bijna altijd kosteloos voor u. De verzekering vergoedt de reparatiekosten. Vaak is dit ook het geval bij een voorruitvervanging. In de polisvoorwaarden van uw autoverzekering kunt u terugvinden of er eventueel sprake is van een klein eigen risico dat u zelf moet betalen.

Indien u niet verzekerd bent voor ruitschade, dan kan een voorruitvervanging een vervelende uitgave zijn. Wilt u graag van tevoren bespreken wat uw mogelijkheden zijn en hoe we de kosten voor u kunnen beperken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Autoruitschade en nu?

Heeft u autoruitschade en wilt u nu geholpen worden?

  1. Geef uw ruitschade door en kom erachter of uw schade reparabel is
  2. Vul uw gegevens in en plan een afspraak op een door u gewenste tijd/datum
  3. Op basis van uw gegevens nemen wij contact op met uw verzekeraar en verifiëren uw polis
  4. Wij verhelpen de schade voor u
  5. U rekent het eventuele eigen risico af bij de afspraak
  6. Wij handelen de rest af met uw verzekeraar!

Ruitvervanging leaseauto

Heeft u een leaseauto met ruitschade? Carglass® werkt samen met bijna alle leasemaatschappijen in Nederland. Wilt u weten of we ook samenwerken met uw leasemaatschappij? Als u online een afspraak maakt met Carglass®, dan vindt u bij stap 2 meer informatie over de samenwerking tussen uw leasemaatschappij en Carglass®.

In het geval van een autoruitvervanging kan er in sommige leasecontracten sprake zijn van een klein eigen risico. Dit staat vermeld in uw contract.

Maak een afspraak

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging