Afspraak maken

Voorruit vervangen kosten

kosten voorruit vervangen

Bij Carglass® kijken we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, dat kost u minder tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de voorruit. De kosten om uw voorruit te vervangen zijn afhankelijk van het merk, model en het type voorruit van de auto.

Ben ik verzekerd tegen ruitschade?

Bent u verzekerd tegen ruitschade of heeft u een leaseauto, dan betaalt u hooguit uw eigen risico. Bent u niet verzekerd tegen ruitschade? Maak vrijblijvend een afspraak via onze website. Na het maken van de afspraak controleren wij voor u hoe u bent verzekerd. Via de mail ontvangt u een inlogcode voor onze MijnCarglass.nl omgeving. In deze omgeving ziet u precies hoeveel u eventueel moet betalen voor het repareren of vervangen van uw autoruit.

Vervanging kost u vaak hooguit het eigen risico

Bent u goed verzekerd tegen ruitschade, dan ziet u dit ook terug in deze omgeving. Reparatie is voor u dan helemaal gratis! Wij handelen zelfs alles af met uw verzekeraar.

Wat kost een HPX4®-hars reparatie?

Ook als u niet verzekerd bent voor ruitschade, hoeft reparatie niet duur te zijn. Wist u namelijk dat een HPX4® ruitreparatie bij Carglass slechts €88,- kost? Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren. De kosten voor vervanging zijn afhankelijk van het type auto en model.

Uw verzekering- of leasemaatschappij vergoedt ruitschade.
Uw voorruit kan worden gerepareerd In de meeste gevallen geen reparatiekosten voor u.
Uw voorruit moet worden vervangen Dit wordt meestal door uw verzekeringsmaatschappij vergoed. U dient wel het eigen risico te betalen (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).
Uw verzekering- of leasemaatschappij vergoedt geen ruitschade.
Uw voorruit kan worden gerepareerd Een HPX4®-ruitreparatie kost € 91,00. Bij Carglass® betaalt u voor maximaal twee HPX4®-ruitreparaties per opdracht. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Uw voorruit moet worden vervangen De kosten voor een voorruitvervanging zijn afhankelijk van het merk en model voertuig en het type autoruit. Na het maken van een vrijblijvende afspraak ziet u in de MijnCarglass.nl omgeving vooraf precies wat de kosten zullen zijn.

Carglass® regelt alles met uw verzekerings- of leasemaatschappij

Wanneer u onze hulp nodig heeft, hoeft u alleen maar een afspraak met ons te maken. Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekerings- of leasemaatschappij.

Maakt u zich geen zorgen, ook wanneer uw verzekering geen ruitschade vergoedt, kan Carglass® u helpen. Meer weten over wat uw verzekering dekt? Lees onderstaande pagina:

Ruitschade: wat dekt mijn verzekering?

Maak een afspraak

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging