Afspraak maken

Spotrepair auto - plaatselijk bijspuiten

spotrepair

Spotrepair op de auto wordt steeds populairder in Nederland. Het houdt in dat een kleine kras of deuk op de carrosserie of bumper plaatselijk wordt hersteld, zonder dat een compleet deel van uw auto opnieuw wordt gespoten. Het is een vorm van lakreparatie die bovendien ook nog eens een stuk sneller en voordeliger is dan traditioneel schadeherstel.

Wilt u meteen de kosten voor spotrepair bij Carglass® weten?

Offerte aanvragen

Kosten spotrepair

De kosten van spotrepair zijn afhankelijk van de grootte, plaats en aard van de schade. Bij Carglass© hanteren we vaste tarieven aan de hand van enkele factoren. Ten eerste kijken we naar de aard van de schade. Is het een kras of een deuk? Aan de hand daarvan kan de schade-expert bepalen of er uitgedeukt, geplamuurd en/of gespoten moet worden. Daarnaast is natuurlijk de grootte en plaats van de schade van invloed op de kosten. Is er schade aan de bumper of carrosserie? Ten slotte wordt er gekeken of er andere bijzonderheden zijn waar tijdens het herstel rekening mee moet worden gehouden.

Op basis van al deze factoren stelt de schade-expert een offerte op volgens vaste tarieven. De prijs op deze offerte is de prijs die u betaalt voor spotrepair, zelfs als we meer werk hebben dan vooraf ingeschat. Geen verrassingen achteraf! Dat beloven we.

Wel of niet claimen?

U bent al snel vijf schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf uit eigen zak te betalen. Dat bespaart u uiteindelijk veel geld. Op de pagina 'wel of niet claimen' geven wij u meer informatie aan de hand van een rekenvoorbeeld. 

Wel of niet claimen?

Hoe werkt spotrepair?

De naam zegt het eigenlijk al: spot repair, oftewel plaatselijk herstel. De schadehersteller schuurt het beschadigde deel van de bumper of carrosserie tot het resultaat egaal is. Indien nodig wordt er natuurlijk geplamuurd en gepolijst. Bij een traditionele schadehersteller wordt dan al snel de hele auto of een groot deel verschillende malen opnieuw gespoten, maar dat doen wij nou nét even anders!

Plaatselijk herstel bumper of carrosserie zonder kleurverschil!

Wij hebben meetapparatuur om de exacte kleur van uw lak te meten. Zo mengt onze apparatuur precies dezelfde kleur als die van de auto. De lak wordt professioneel plaatselijk aangebracht zodat u nergens kleurverschil ziet. Soms spuiten we een direct aangrenzend deel voor de zekerheid, maar dat is vaak niet eens nodig. Onze lak is daarnaast ook nog eens sneldrogend. U bent binnen een paar uur weer op weg!

Vindt u het interessant om mee te kijken tijdens de reparatie van uw autoschade? Laat het onze monteur weten, dan kunt u live meekijken tijdens de afspraak!

De snelste herstelmethode

Carglass® maakt gebruik van sneldrogende lakken, voorverwarmde perslucht en een mobiele spuitcabine die speciaal is ontwikkeld voor het herstel van kleine autoschades. We werken met hoogwaardige materialen (o.a. fabrieksgelijkwaardige lakken) en innovatieve reparatietechnieken. Hierdoor gaat spotrepair bij Carglass® snel en efficiënt en dat merkt u in prijs en reparatietijd.

U bent uw auto slechts enkele uren kwijt. Geen gedoe met lange wachttijden of vervangend vervoer!

De voordelen van spotrepair bij Carglass® op een rijtje

  • U ontvangt vooraf een duidelijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Vakkundig plaatselijk herstel met kwalitatief hoogwaardige materialen.
  • Uw auto is binnen een paar uur weer als nieuw en klaar terwijl u wacht.
  • U krijgt levenslange garantie op het geleverde werk voor klein autoschadeherstel.

Vraag online een offerte aan of Whatsapp foto's van uw schade en ontvang binnen één uur een offerte op maat! 

Offerte aanvragen

Whatsapp de schade

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging