Afspraak maken

Parkeerschade laten herstellen

parkeerschade laten herstellen

Auto’s lopen vaak de meeste kleine cosmetische schades op tijdens het parkeren. Iemand gooit de autodeur net iets te enthousiast open en het is al raak: parkeerschade aan het portier! Wat nu? Het loont niet altijd om hiervoor uw verzekering in te schakelen, als u er überhaupt voor verzekerd bent. Het laten repareren van parkeerschade lijkt misschien iets wat veel tijd en geld kost, maar het tegendeel is gelukkig waar! Maak kennis met Carglass® kleine autoschade: gespecialiseerd in plaatselijk herstel van kleine cosmetische schades.

Het is zonde om die parkeerschade niet te laten herstellen. Kleine krasjes en deuken worden bij Carglass® binnen een dag gerepareerd!

Kosten uitdeuken of krassen herstellen parkeerschade

Wat het kost om uw parkeerschade te herstellen hangt af van de plaats, grootte en aard van de schade aan uw auto. Wij bieden een scherpe prijs door de reparatietijd te verminderen en door plaatselijk te herstellen.

Wilt u binnen één uur weten wat het u zou kosten om die kras of deuk te laten verwijderen? Maak dan drie foto’s van de schade en vraag nu een offerte aan!

Offerte aanvragen

Wel of niet claimen?

U bent al snel vijf schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf uit eigen zak te betalen. Dat bespaart u uiteindelijk veel geld. Op de pagina 'wel of niet claimen' geven wij u meer informatie aan de hand van een rekenvoorbeeld. 

Wel of niet claimen?

Snel herstel van parkeerschade aan uw auto

Carglass® kleine autoschade is snel en efficiënt in het herstellen van parkeerschade. Onze monteurs zijn gespecialiseerd opgeleid en al onze technieken en apparatuur zijn speciaal hiervoor ontwikkeld.

Krassen herstellen

Heeft u een kras op bijvoorbeeld uw portier of bumper opgelopen tijdens het parkeren? Wij schuren tot het oppervlak weer egaal is en spuiten het beschadigde deel. De lak en spuittechniek zorgen ervoor dat u geen kleurverschil ziet. Is de kras oppervlakkig? Dan hoeven we enkel te polijsten en bent u helemaal voordelig uit! Lees meer op de pagina krassen auto verwijderen.

Uitdeuken parkeerschade

Heeft u een klein paaltje over het hoofd gezien of zat er een trekhaak tegen uw bumper? Ook dan zijn we u graag snel van dienst. Wij deuken uw auto uit en spuiten indien nodig het beschadigde deel.

In sommige gevallen is er echter geen sprake van lakschade, maar ontstaat deze in het uitdeukproces. Zodoende moet u er uiteindelijk toch voor betalen. Niet bij Carglass®! In bijna alle gevallen krijgen wij een dergelijke deuk eruit zonder de lak te beschadigen en hoeft er niet opnieuw gespoten te worden! Uitdeuken zonder spuiten is erg snel en een voordelige manier op schade te herstellen.

De voordelen van Carglass® kleine autoschade op een rijtje

  • U ontvangt vooraf een duidelijke offerte voor uw parkeerschade.
  • Vakkundig herstel met kwalitatief hoogwaardige materialen!
  • Uw auto is binnen een paar uur weer als nieuw en klaar terwijl u wacht.
  •  U krijgt levenslange garantie op het geleverde werk voor klein autoschadeherstel.\

Vraag online een offerte aan of Whatsapp foto's van uw parkeerschade en ontvang binnen één uur een offerte op maat! 

Offerte aanvragen

Whatsapp de schade

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging