Afspraak maken
parkeerschade uitdeuken

Parkeerschade laten herstellen

Carglass® is per 1-2-2020 gestopt met het herstellen van kleine autoschades. Ondanks dat we zelf gestopt zijn met het herstellen van parkeerschade, geven we u op deze pagina toch graag meer informatie.

Auto’s lopen vaak de meeste kleine cosmetische schades op tijdens het parkeren. Iemand gooit de autodeur net iets te enthousiast open en het is al raak: parkeerschade aan het portier! Wat nu? Het loont niet altijd om hiervoor uw verzekering in te schakelen, als u er überhaupt voor verzekerd bent.

Snel herstel van parkeerschade aan uw auto

Krassen herstellen

Heeft u een kras op bijvoorbeeld uw portier of bumper opgelopen tijdens het parkeren? Het oppervlak wordt dan eerst egaal geschuurd en vervolgens kan het beschadigde deel gespoten worden. De lak en een speciale spuittechniek zorgen ervoor dat u geen kleurverschil ziet. Is de kras oppervlakkig? Dan is het polijsten van de schade vaak al voldoende. Lees meer op de pagina krassen herstellen.

Uitdeuken parkeerschade

Heeft u een klein paaltje over het hoofd gezien of zat er een trekhaak tegen uw bumper? De schade zal dan uitgedeukt moeten worden. In sommige gevallen is er echter geen sprake van lakschade bij een deuk. In dat geval zult u goedkoper uit zijn, want dan hoeft de schade niet opnieuw gespoten te worden. Lees meer op de pagina uitdeuken zonder spuiten.

Wat zijn de kosten voor het uitdeuken van parkeerschade?

Wat het kost om uw parkeerschade te herstellen hangt af van de plaats, grootte en aard van de schade aan uw auto. U doet er verstandig aan om bij verschillende schadeherstellers een offerte aan te vragen, zodat u prijzen kunt vergelijken. Dit kunt u het beste doen via onze partner Fixico. 

Offerte opvragen

Wel of niet claimen?

U bent al snel vijf schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf uit eigen zak te betalen. Dat bespaart u uiteindelijk veel geld. Op de pagina 'wel of niet claimen' geven wij u meer informatie aan de hand van een rekenvoorbeeld. 

Wel of niet claimen?

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging