Afspraak maken

Lakschade auto uitdeuken met en zonder spuiten

uitdeuken met en zonder spuiten

Een deuk op uw auto is bijna altijd een doorn in het oog. Zelfs kleine deukjes vallen op en zorgen ervoor dat de auto er onverzorgd uitziet. Je hebt deuken zonder lakschade en deuken waarbij ook de lak hersteld moet worden. De schadeherstellers van Carglass® weten precies hoe zij iedere deuk in uw auto professioneel en snel moeten herstellen.

Het resultaat? Uw auto is weer als nieuw! Dat wilt u toch ook?

Offerte aanvragen

Een deuk zonder lakschade herstellen

Heeft u een deuk zonder lakbeschadiging in uw auto? In veel gevallen deuken we uw auto uit zonder dat we daarna het beschadigde deel over hoeven te spuiten. Wij herstellen de deuk met speciale gereedschappen met dezelfde kracht als de deuk ontstaan is, maar met een speciale techniek waardoor de lak niet scheurt. Dit proces noemen we ook wel restylen. Hou er rekening mee dat een deuk niet te groot mag zijn voor deze uitdeukmethode. Deuken groter dan een twee-euromuntstuk kunnen helaas niet ‘gerestyled’ worden.

Vaak is het herstellen van schades duur(der) door het spuiten. De lak is prijzig en spuiten kost een schadehersteller tijd. Uitdeuken zonder spuiten is daarom in vergelijking vaak heel voordelig!

Kosten van uitdeuken

De kosten van uitdeuken zijn afhankelijk van het type deuk dat u heeft, de grootte en de plaats van de schade. Wanneer u wel lakschade heeft, bent u vaak het voordeligst uit bij Carglass®. We spuiten enkel het beschadigde deel en minimaliseren op die manier de reparatietijd en uiteraard de kosten.

Wilt u weten wat het kost om uw deuk te laten verwijderen? Onze schade-experts zitten voor u klaar. Vraag nu een offerte aan en u weet binnen één uur wat het kost om de schade te repareren.

Wel of niet claimen?

U bent al snel vijf schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf uit eigen zak te betalen. Dat bespaart u uiteindelijk veel geld. Op de pagina 'wel of niet claimen' geven wij u meer informatie aan de hand van een rekenvoorbeeld. 

Wel of niet claimen?

Uitdeuken met lakschade

Helaas zijn deuken er in alle vormen en maten. Dat betekent dat ze niet altijd geschikt zijn voor uitdeuken zonder spuiten (omdat ze bijvoorbeeld te groot zijn). Daarnaast ontstaat er soms al lakschade bij de impact waardoor de deuk ontstaat.

Is dit bij u het geval? Dan begint de monteur met uitdeuken en egaliseren. Daarna wordt het beschadigde deel plaatselijk overgespoten. Waar u bij traditionele schadeherstellers vaak betaalt om de hele auto of een groot deel over te laten spuiten, betaalt u bij Carglass® enkel voor het overspuiten van het beschadigde deel. We doen dit met een fabrieksgelijkwaardige sneldrogende lak, waarmee we de reparatietijd minimaliseren. Uw auto is vaak binnen een paar uur weer als nieuw!

De voordelen van uitdeuken bij Carglass®

  • U ontvangt vooraf een duidelijke offerte voor uw het herstel van de deuk(en).
  • Vakkundig herstel met kwalitatief hoogwaardige materialen!
  • Uw auto is binnen een paar uur weer als nieuw en klaar terwijl u wacht.
  • U krijgt levenslange garantie op het geleverde werk voor klein autoschadeherstel.

Vraag online een offerte aan of Whatsapp foto's van uw deuk(en) en ontvang binnen één uur een offerte op maat! 

Offerte aanvragen

Whatsapp de schade

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging