Afspraak maken

Krassen auto laten verwijderen

krassen auto verwijderen

Krassen zijn helaas een welbekend probleem voor iedere autobezitter. U vindt krassen op het portier, de bumper of waar dan ook in de carrosserie en vaak is de oorzaak onbekend. Toch zit u er maar mooi mee! Het probleem is dat nu een groot deel van de auto opnieuw gespoten zal moeten worden om één kras te verwijderen en dat loopt al snel in de kosten.

Dat moet anders, vonden wij bij Carglass®. Wij ontwikkelden een methode om plaatselijk krassen te herstellen zonder dat daarbij grote delen van de auto opnieuw gespoten hoeven te worden. En dat doen we ook nog eens supersnel én voordelig!

Offerte aanvragen

Plaatselijk herstel of spotrepair

Diepere krassen verwijderen onze monteurs door de schade te plamuren, schuren, gronden en te lakken. Dat doen we met spotrepair bij kleine schades aan de flanken van de auto. Het te behandelen gebied mag dan maximaal een a4’tje groot zijn. De monteur lakt daarbij niet een heel onderdeel, maar concentreert zich op een klein gebied. Dat scheelt u tijd waarin u de auto kwijt bent en onnodige kosten.

Polijsten van ondiepe krassen

Ondiepe krassen behandelen we door de lak van uw auto te polijsten. U kiest daarbij zelf of u een onderdeel (bijvoorbeeld het portier) of juist de hele auto wilt aanpakken. Polijsten is mogelijk bij schades in de bovenste laklaag. Lees meer over het polijsten van uw auto

Wat kost het verwijderen van een kras of krasjes?

De kosten voor het verwijderen van krassen op uw auto zijn afhankelijk van de grootte en diepte van de kras. We herstellen ook verschillende schades tegelijkertijd voor u, mocht u meer dan één kras op uw auto hebben. U ontvangt dan voordeel op de ‘extra’ schades die u laat herstellen, ook als ze op hetzelfde deel van de auto zitten.

Vraag daarom nu een offerte aan! U weet dan precies wat u kwijt bent om de kras te laten herstellen. Heeft u meerdere krassen? Dan ontvangt u korting! Deze ziet u verrekent op de offerte. En de offerteprijs is wat u betaalt. Geen cent meer!

Wel of niet claimen?

U bent al snel vijf schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf uit eigen zak te betalen. Dat bespaart u uiteindelijk veel geld. Op de pagina 'wel of niet claimen' geven wij u meer informatie aan de hand van een rekenvoorbeeld. 

Wel of niet claimen?

Binnen een paar uur weer op weg

Carglass® kan bijzonder snel en efficiënt aan de slag met de kras(sen) op uw auto. We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals onze fabrieksgelijkwaardige lakken. Deze lakken zijn sneldrogend en dekken in één keer, zodat uw auto in enkele uren alweer rijklaar is! We maken daarvoor ook gebruik van voorverwarmde perslucht in onze innovatieve mobiele spuitcabines.

De tijd dat u dagenlang zonder auto zit voor het herstel van een cosmetische schade is voorbij! Op uw offerte ziet u al voordat u een afspraak maakt hoe lang de afspraak ongeveer zal duren.

De voordelen van krassen verwijderen bij Carglass® op een rijtje

  • U ontvangt vooraf een duidelijke offerte voor uw het verwijderen van de kras(sen).
  • Vakkundig herstel met kwalitatief hoogwaardige materialen!
  • Uw auto is binnen een paar uur weer als nieuw en klaar terwijl u wacht.
  • U krijgt levenslange garantie op het geleverde werk voor klein autoschadeherstel.

Vraag online een offerte aan of Whatsapp foto's van uw kras(sen) en ontvang binnen één uur een offerte op maat! 

Offerte aanvragen

Whatsapp de schade

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging