Afspraak maken

Kleine Autoschade laten herstellen door Carglass®

Een tik van een boodschappenwagentje, een ontmoeting met een paaltje, het schampen van een stoeprand, dit soort schades herkennen we helaas allemaal. We laten krassen en deuken vaak lang zitten, want reparatie is een gedoe. Zonde! De experts van Carglass® kunnen vrijwel elke kleine beschadiging binnen een paar uur vakkundig voor u herstellen. Carglass® biedt in 23 van de 57 vestigingen de reparatie van kleine autoschades aan.

Vind mijn vestiging

Direct offerte aanvragen

Soorten kleine autoschade reparaties

Carglass® herstelt alleen kleine autoschade waarbij het niet interessant is om de verzekering in te schakelen wegens het gevolg voor het eigen risico en de no claim. Wij repareren geen schades die breder of hoger zijn dan 80 cm en/of waarbij we onderdelen van de auto moeten demonteren. Soorten reparaties:

Auto polijsten

Laat uw auto polijsten door Carglass®

Lees meer

Krassen verwijderen

Supersnel én voordelig

Lees meer

Spotrepair

Plaatselijk bijspuiten

Lees meer

Auto uitdeuken

Met en zonder lakschade

Lees meer

Blikschade

Uw auto weer als nieuw!

Lees meer

Lakschade

Laat Carglass® het vakkundig herstellen

Lees meer

Bumperreparatie

Binnen een paar uur weer als nieuw

Lees meer

Parkeerschade

Parkeerschade is zo gemaakt

Lees meer

Carrosseriereparatie

Transparante tarieven

Lees meer

Koplampen polijsten/coaten

Ga voor goed zicht

Lees meer


Binnen één uur een offerte op maat

Op de website vraagt u vrijblijvend een offerte aan op basis van foto’s en een omschrijving van de schade. U hoeft dus niet op en neer naar een schadehersteller, maar heeft al binnen één uur duidelijkheid over de kosten. U kunt ons bereiken op werkdagen en in het weekend tussen 9.00 en 21.00 uur. We reageren zo snel mogelijk, maar meestal binnen één uur. Verstuurt u de aanvraag buiten onze openingstijden? Dan reageren we de volgende werkdag.

Transparante tarieven

Bij Carglass® zijn we altijd transparant over de reparatiekosten van kleine autoschade. We bespreken vooraf met u hoe we een reparatie gaan aanpakken, wat u van het resultaat mag verwachten en wat het u gaat kosten. U betaalt nooit meer dan de afgesproken prijs.

Betalen kan na afloop ter plekke, contant of met pin.

Binnen een paar uur weer op weg

Door te werken met hoogwaardige materialen (o.a. fabrieks-gelijkwaardige lakken) en innovatieve reparatietechnieken, is er bij Carglass® een korte reparatietijd en lagere kosten dan bij traditioneel schadeherstel. Zo maakt Carglass® gebruik van sneldrogende lakken, voorverwarmde perslucht en een mobiele spuitcabine die speciaal is ontwikkeld voor het herstel van kleine autoschades. Uw auto is daardoor binnen een paar uur weer als nieuw! Geen gedoe door lange wachttijden of met vervangend vervoer.

Levenslange garantie op het geleverde werk

De experts van Carglass® leveren vakkundig werk. Carglass® kan daardoor een levenslange garantie geven op het geleverde werk.

Direct offerte aanvragen

Whatsapp de schade