Afspraak maken
carrosseriereparatie

Carrosseriereparatie

Carglass® is per 1-2-2020 gestopt met het herstellen van kleine autoschades. Ondanks dat we  gestopt zijn met carrosseriereparaties, geven we u op deze pagina toch belangrijke informatie over dit onderwerp.

Een kras of deukje in een deur of voor- of achter- scherm is zo gemaakt. Gelukkig kunnen carrosserieschades vaak weer snel en vakkundig gemaakt worden. Doorgaans worden diepe krassen gerepareerd door de schade te plamuren, schuren, te gronden en te lakken. Als u geluk heeft is er geen lakschade bij uw deuk ontstaan. In dat geval hoeft het beschadigde deel niet opnieuw gespoten te worden. Dat scheelt weer in uw portomonnee.

Oppervlakte beschadigingen of ondiepe krassen in de lak zijn door middel van polijsten te repareren. Kleine diepe krassen in bijvoorbeeld een zijscherm of portier van een auto kunnen vaak heel snel herstelt worden tegen niet al te hoge kosten.

Wat kost het repareren van carrosserieschade?

Wat het kost om uw carrosserieschade te repareren hangt af van de plaats, grootte en aard van de schade aan uw auto. U doet er verstandig aan om bij meerdere schadeherstellers offertes aan te vragen. Dit kunt u het beste doen via onze partner Fixico. 

Offerte opvragen

Wel of niet claimen?

U bent al snel vijf schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf uit eigen zak te betalen. Dat bespaart u uiteindelijk veel geld. Op de pagina 'wel of niet claimen' geven wij u meer informatie aan de hand van een rekenvoorbeeld. 

Wel of niet claimen?

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging