Afspraak maken

Bumperreparatie auto

bumperreparatie

Schade aan de bumper is één van de meest voorkomende autoschades. Steenslag, een paaltje of de trekhaak van een andere auto kunnen zomaar zorgen voor krassen, een deukje of scheurtje in de bumper. Bij Carglass® vraagt u eenvoudig online een offerte aan voor de kosten van bumperreparatie. U weet vooraf exact wat het gaat kosten en hoe lang uw afspraak gaat duren. Dus waar wacht u nog op? Het is geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

Kunststof bumper repareren

Reparatie is mogelijk voor zowel een metalen als een kunststof bumper. We gebruiken de term kunststof bumper vaak voor bumpers die gemaakt zijn van een mix van materialen met als hoofdcomponent ABS plastic, polyester of composiet. De beschadiging kan anders zijn dan bij een metalen bumper, maar is goed te herstellen. In sommige gevallen herstellen we ook kleine scheuren in kunststof (mits het scheurtje op een vlak gedeelte van de bumper is ontstaan) of een rafeling van het kunststofoppervlak.

Carglass® zorgt ervoor dat uw autobumper er snel weer als nieuw uitziet!   

Kosten bumperherstel

Bij Carglass® zijn we transparant over wat bumperschade u gaat kosten. U vraagt eenvoudig online een offerte aan. Daarvoor heeft u alleen wat foto’s van de schade nodig. Onze schade-experts beoordelen de grootte, de (eventuele) lakschade en het materiaal van de bumper. Op basis daarvan krijgt u een offerte voor uw bumperschade volgens vaste tarieven.

Wel of niet claimen?

U bent al snel vijf schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf uit eigen zak te betalen. Dat bespaart u uiteindelijk veel geld. Op de pagina 'wel of niet claimen' geven wij u meer informatie aan de hand van een rekenvoorbeeld. 

Wel of niet claimen?

Hoe werkt het?

U vraagt een online offerte aan en stuurt onze schade-experts foto’s van de schade. Zij beoordelen de schade en sturen u binnen één uur een offerte. Indien u akkoord gaat met de offerte, dan kunt u online meteen een afspraak inplannen.

Op de gewenste tijd en datum komt u naar ons servicecentrum waar de monteur voor u aan de slag gaat. De bumper wordt geschuurd en indien nodig geplamuurd. Vervolgens wordt de lak gemeten en gemengd. De monteur spuit dan op de plek van de schade de sneldrogende lak. U kunt het hele proces live meekijken! Ten slotte bekijkt u met de monteur het eindresultaat en rekent contant of met pin af. U bent binnen een paar uur weer op weg!

De voordelen van bumperreparatie bij Carglass® op een rijtje

  • U ontvangt vooraf een duidelijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Vakkundig bumperherstel met kwalitatief hoogwaardige materialen.
  • Uw auto is binnen een paar uur weer als nieuw en klaar terwijl u wacht.
  • U krijgt levenslange garantie op het geleverde werk aan uw bumper.

Vraag online een offerte aan of Whatsapp foto's van uw schade en ontvang binnen één uur een offerte op maat! 

Offerte aanvragen

Whatsapp de schade

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging