Afspraak maken

Blikschade auto laten herstellen

blikschade laten herstellen

Heeft u blikschade? Iedereen heeft helaas wel eens een deuk of kras op de auto. Een blikschade is helaas zo gemaakt en vaak niet eens uw schuld. Toch is het niet altijd interessant om de kosten voor blikschade op te geven bij u verzekering, als u er al voor verzekerd bent. Carglass® biedt daarom de dienst Kleine autoschade. Een snelle en efficiënte methode om kleine blikschade te voordelig en snel te verhelpen!

Offerte aanvragen

Kleine autoschade bij Carglass®

Carglass® is gespecialiseerd in het herstellen van kleine autoschades. We hebben een efficiënte behandelmethode voor ieder soort deuk of kras op uw auto. Voor krassen bieden we verschillende behandelmethodes. Wanneer de krasjes oppervlakkig zijn, dan polijsten we de bovenste laklaag tot alles er weer netjes uitziet! Dit is snel, eenvoudig en een goedkope manier om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.

Soms is de kras echter wat dieper. De monteur schuurt de kras tot het oppervlak weer egaal is. Bij een traditionele schadehersteller betekent dit vaak dat een heel groot deel van de auto opnieuw gespoten moet worden. Dat is bij Carglass® niet het geval. Wij maken gebruik van spotrepair, oftewel plaatselijk herstel. Het duurste gedeelte van de reparatie wordt daarmee geminimaliseerd en daarom biedt Carglass® een veel scherpere prijs voor herstellen van blikschade.

Dit geldt uiteraard ook voor deuken. Soms is er echter geen sprake van lakschade bij een deuk. Deze ontstaat vaak pas bij het uitdeuken, maar toch moet u ervoor betalen! Dat kan anders! Wanneer er geen sprake is van lakschade, dan zijn wij vaak in staat om uit te deuken zonder te spuiten.

Kosten voor het herstellen van blikschade aan uw auto

Een kleine cosmetische schade laten herstellen mag geen aanslag zijn op uw portemonnee. Carglass® is gespecialiseerd in kleine autoschade, waardoor we in veel opzichten tijd en kosten kunnen besparen ten opzichte van traditionele schadeherstellers. Daarnaast zijn onze tarieven transparant. Dat wil zeggen dat u van tevoren precies weet wat herstel van de schade u gaat kosten.

Vraag nu een offerte aan en u weet binnen een uur de kosten voor de reparatie van uw blikschade!

Wel of niet claimen?

U bent al snel vijf schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf uit eigen zak te betalen. Dat bespaart u uiteindelijk veel geld. Op de pagina 'wel of niet claimen' geven wij u meer informatie aan de hand van een rekenvoorbeeld. 

Wel of niet claimen?

Snel weer op weg

We werken bij Carglass® met hoogwaardige materialen en innovatieve reparatietechnieken. Zo maakt Carglass® gebruik van sneldrogende, fabrieksgelijkwaardige lakken, voorverwarmde perslucht en een mobiele spuitcabine die speciaal is ontwikkeld voor het herstel van kleine autoschade. Daardoor is de reparatietijd korter en zijn de kosten lager dan bij traditioneel schadeherstel. Uw auto ziet er binnen een paar uur weer als nieuw uit!

Laat uw blikschade herstellen bij Carglass®

  • U ontvangt vooraf een duidelijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Vakkundig herstel met kwalitatief hoogwaardige materialen!
  • Uw auto is binnen een paar uur weer als nieuw en klaar terwijl u wacht.
  • U krijgt levenslange garantie op het geleverde werk voor klein autoschadeherstel.

Vraag online een offerte aan of Whatsapp foto's van uw schade en ontvang binnen één uur een offerte op maat! 

Offerte aanvragen

Whatsapp de schade

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging