Afspraak maken

Blikschade auto laten herstellen

Carglass® is per 24-1-2020 gestopt met het herstellen van kleine autoschades. Ondanks dat we  gestopt zijn met het herstellen van blikschade, geven we u op deze pagina toch belangrijke informatie over dit onderwerp.

Heeft u blikschade? Iedereen heeft helaas wel eens een deuk of kras op de auto. Een blikschade is helaas zo gemaakt en vaak niet eens uw schuld. Toch is het niet altijd interessant om de kosten voor blikschade op te geven bij u verzekering, als u er al voor verzekerd bent.

Blikschade herstel

Voor het herstellen van blikschade zijn er verschillende behandelmethodes. Wanneer de krasjes oppervlakkig zijn, wordt vaak de bovenste laklaag gepolijst tot alles er weer netjes uitziet! Dit is snel, eenvoudig en een goedkope manier om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.

Soms is de kras echter wat dieper. De monteur schuurt de kras tot het oppervlak weer egaal is.

Wel of niet claimen?

U bent al snel vijf schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf uit eigen zak te betalen. Dat bespaart u uiteindelijk veel geld. Op de pagina 'wel of niet claimen' geven wij u meer informatie aan de hand van een rekenvoorbeeld. 

Wel of niet claimen?

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging