Afspraak maken

Auto laten polijsten

auto polijsten

Kleine krasjes op de lak van uw auto zijn bijna niet te voorkomen. Misschien strijkt uw sleutelbos langs het portier of raakt u zijdelings een struik waardoor de lak licht beschadigt. Speciaal voor dit soort oppervlakkige schades is polijsten dé oplossing. Waarom? Het is een stuk voordeliger dan wanneer u de auto opnieuw laat spuiten en het resultaat is hetzelfde: uw auto ziet er weer als nieuw uit!

Offerte aanvragen

Wanneer is polijsten de oplossing?

Uw auto kan er eenvoudig weer als nieuw uitzien door de bovenste laklaag met een behandeling te herstellen, ofwel: de auto polijsten. Wij gebruiken hiervoor een professionele polijstmachine en polijstpasta van hoge kwaliteit. De machine en pasta wrijven het vuil los en egaliseren het oppervlak zonder de bovenste laklaag te beschadigen. Hierdoor krijgt de lak zijn spiegelende effect terug. Weg met doffe lak! Dat is ook een manier om uw wat oudere auto weer eens helemaal op te frissen!

Hoe weet u of krasjes diep of ondiep genoeg zijn om te polijsten?

Maak de beschadiging nat met uw vinger. Blijft de kras zichtbaar? Dan heeft u te maken met een diepere kras. Kunt u het krasje niet meer zien? Dan is alleen de bovenste laklaag beschadigd. Dit is goed te behandelen door uw auto te polijsten!

Diepere krassen vergen een andere behandeling. Lees meer over krassen auto verwijderen

Kosten auto polijsten

De kosten voor polijsten zijn afhankelijk van de grootte van de schade. Vandaar dat we pas iets over de prijs kunnen zeggen zodra we weten hoe de schade op uw auto eruit ziet. Bij Carglass® kunt u een deel van de auto laten polijsten of de gehele auto.

Wilt u de exacte prijs weten voor jouw schade? Vraag dan nu een offerte aan. Binnen één uur ontvangt u een offerte. De offerteprijs is wat u betaalt. Geen verrassingen achteraf!


Wel of niet claimen?

U bent al snel vijf schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf uit eigen zak te betalen. Dat bespaart u uiteindelijk veel geld. Op de pagina 'wel of niet claimen' geven wij u meer informatie aan de hand van een rekenvoorbeeld. 

Wel of niet claimen?

Snel weer op weg

De auto polijsten is zo gebeurd! U maakt een afspraak op de door u gewenste tijd en datum. Zodra u arriveert op het servicecentrum gaan onze monteurs direct voor u aan de slag. Onze servicecentra bieden allemaal gratis koffie en thee en een Wi-Fi-verbinding.

De voordelen van polijsten bij Carglass®

  • U ontvangt vooraf een duidelijke offerte voor het polijsten van uw auto.
  • Vakkundig herstel met kwalitatief hoogwaardige materialen!
  • Uw auto is binnen een paar uur weer als nieuw en klaar terwijl u wacht.

Vraag online een offerte aan of Whatsapp foto’s van de schade en ontvang binnen één uur een offerte op maat! 

Offerte aanvragen

Whatsapp de schade

 

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging