Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)
carglass verzekeringsmaatschappij

Levenslange garantie op voorruitvervanging

Carglass® gebruikt de beste materialen en de nieuwste technologieën bij het vervangen van uw voorruit. Daardoor kunnen wij u levenslange garantie bieden (= levensduur van het voertuig in kwestie). Dit houdt in dat gebreken die aan een autoruit zijn ontstaan als gevolg van door Carglass® onjuist uitgevoerde montagewerkzaamheden (excl. Cameraherkalibratie), kosteloos door Carglass zullen worden herstelt. Meer hierover kunt u lezen in onze algemene voorwaarden.

Voorruit vervangen

ADAS Camerakalibratie

Kalibratiecertificaat rijhulpsystemen na voorruit vervanging

Carglass® garandeert dat de rijhulpsystemen achter de voorruit na een voorruitvervanging bij Carglass® geherkalibreerd worden volgens de richtlijnen van de autofabrikant. Het kalibratiecertificaat dat u meekrijgt is het bewijs dat de rijhulpsystemen achter de voorruit juist waren ingesteld op het moment dat het voertuig de vestiging verliet. 

Meer informatie over ADAS

Autoruitschade

Garantie op voorruitreparaties

Reparatie van gelaagde ruiten is niet in alle gevallen mogelijk of in alle gevallen toegestaan. Bij de beoordeling of een ruitreparatie is toegestaan dient mede rekening te worden gehouden met de meest recente APK-normen, FOCWA-normen en de herstel voorwaarden op de opdrachtbon. De beoordeling of een ruitreparatie (technisch) mogelijk is, wordt gedaan door één van onze monteurs. Indien reparatie niet mogelijk is, kan overgegaan worden op vervanging.

U moet er rekening mee houden dat in uitzonderlijke gevallen, ruitreparaties, ondanks op een correcte wijze uitgevoerd, niet het beoogde resultaat opleveren. De reparatie blijft dan (duidelijk) zichtbaar en/of de inslag scheurt alsnog verder.Als u niet tevreden bent over een ruitreparatie, kunt u binnen 14 dagen na het uitvoeren van de reparatie ons de opdracht geven om alsnog over te gaan op vervanging. De eerder gemaakte kosten voor de reparatie worden dan in mindering gebracht op de kosten voor de vervanging. Zo bent u altijd verzekerd van een goed resultaat.

Voorruit reparaties

Carglass tevreden klant

Autoruiten van originele kwaliteit

Bij Carglass® gebruiken we alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de automotive industrie (OEM-kwaliteit: Original Equipment Manufacturer-kwaliteit) en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komen die ook deze automotive industrie voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit die we vervangen.

Autoruiten van originele kwaliteit

Sneldrogende lijm

Uw tijd is kostbaar. Dat beseft Carglass® maar al te goed. Daarom onderzochten we hoe we u nog sneller kunnen helpen. En we vonden dé oplossing met onze exclusieve lijm. Het is de snelst drogende lijm die beschikbaar is op de markt voor de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. Zo wint u één uur tijd bij een voorruitvervanging. Alleen bij Carglass®.

Laat u uw voorruit vervangen bij Carglass®? Dan rijdt u al buiten een half uur nadat de voorruit is vervangen. Want onze lijm droogt in dertig minuten – dat is een uur sneller dan vroeger! Zo’n snelheid vindt u nergens anders.

Sneldrogende lijm

autoruit vervangen

TrueSeal Technologie voor plaatsen nieuwe voorruit

In de autofabriek plaatsen 'hightech' robots een voorruit precies op de juiste plek. Die precisie heeft Carglass® geïnspireerd de eigen unieke TrueSeal™ technologie te ontwikkelen. Deze plaatst de nieuwe voorruit van uw auto altijd in de perfecte positie voor een sterke en betrouwbare hechting. Daarom krijgt u bij Carglass® levenslange garantie op de montage van uw nieuwe voorruit.

TrueSeal technologie

Ruitenwissers laten vervangen door Carglass

Gekwalificeerde monteurs

Iedere Service-Monteur krijgt een gedegen interne opleiding, zodat hij of zij de hoogste kwaliteit in vakmanschap kan leveren. Carglass® is tevens in het bezit van verschillende ISO-certificaten:

  • ISO 14000:2015
  • ISO 9001:2015
  • ISO 50001

Daarnaast is Carglass® aangesloten bij Glasgarant en werkt samen met alle daarbij aangesloten verzekeraars.

Onze beoordelingen