Afspraak maken

Autoruitreparatie Volvo XC90

ruitschade volvo xc90

In 2002 kwam de Volvo XC90 voor het eerst op de markt. Deze grote luxewagen in de SUV (Sport Utility Vehicle) klasse doet het vooral in de Verenigde Staten erg goed, waar deze auto in 2003 het prestigieuze North American Truck of the Year Award in ontvangst mocht nemen. In 2005 werd een nieuwe V8-motor in de XC90 gebouwd en in 2006 zelfs een motor met 238 pk. Medio 2010 kondigde Volvo aan geen opvolger op de markt te brengen. Totdat in 2014 toch een tweede generatie in de verkoop ging. Onze Carglass® monteurs hebben voor elk type Volvo een passende oplossing, zodat uw autoruiten altijd in originele staat teruggebracht kunnen worden. 

Regensensor en zonneband in de voorruit

De autoruiten van de Volvo XC90 zijn in de meeste gevallen voorzien van blauwe zonneband aan de bovenkant van het raam, wat fungeert als een soort zonnebril.  

Daarnaast kan de voorruit voorzien zijn van een regensensor, waardoor de ruitenwissers automatisch aangaan zodra er regendruppels op de autoruit vallen. Handig, maar wel iets om rekening mee te houden als u de voorruit van uw Volvo XC90 laat vervangen of repareren. Voor Carglass® vormt dit uiteraard geen probleem! Wij zorgen ervoor dat alles weer werkt zoals voorheen. 

Het vervangen of repareren van een Volvo XC90 autoruit

Rijdt u een Volvo XC90 en heeft u autoruitschade? Carglass® is specialist in ruitreparatie en vervanging van autoruiten van de XC90. Door de specifieke kenmerken van dit type is het belangrijk om uw autoruitschade door professionals te laten herstellen. Belangrijk om te weten is dat de onderdelen van XC90 solide vastzitten, wat zorgt voor iets meer demontage. Iets anders om rekening mee te houden is dat de zij- en achterruiten vaak van gehard glas zijn.

Schade aan één van de autoruiten van uw Volvo XC90?

Wanneer u kiest voor ruitvervanging of reparatie bij Carglass®, kunt u er vanuit gaan dat het resultaat net zo goed is als het origineel. Als u verzekerd bent voor ruitschade, regelen we na de reparatie of vervanging alles direct met uw verzekeringsmaatschappij. Geen zorgen achteraf dus.

Heeft u ruitschade aan uw Volvo XC90? Maak dan online een afspraak voor reparatie of vervangen bij één van onze vestigingen. Onze Service Centers zijn gevestigd door het hele land.

Maak een afspraak

Volvo XC90 is of kan het geregistreerde merk zijn van Volvo. Deze website promoot de dienstverlening van Carglass® en is niet gelieerd aan, gesponsord door of goedgekeurd door Volvo.

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging