Afspraak maken

Autoruitreparatie Toyota Corolla

ruitschade toyota corolla

De Toyota Corolla rijdt al lang op de Nederlandse wegen: in 1966 rolde het eerste model van het Japanse merk van de lopende band. De auto werd erg populair onder consumenten. In 1974 was het zelfs de best verkochte auto ter wereld (van dat jaar). In juli 2013 bereikte het merk een mijlpaal, toen de 40 miljoenste (!) Corolla werd verkocht. Inmiddels zijn er meer dan 10 generaties van Corollas in de omloop. Veel verschillende modellen dus. Gelukkig hebben onze Carglass® monteurs een ruime ervaring met het repareren en vervangen van de ruiten van deze bestseller.

Het vervangen van een Toyota Corolla ruit

Zit er een sterretje in de voorruit van uw Toyota Corolla? Dan zal de Carglass® monteur hoogstwaarschijnlijk deze schade vakkundig en snel repareren. Bij een barst zal de gehele voorruit echter vervangen moeten worden. Dat geldt ook voor schade aan de zijruiten en achterruit van een Corolla. Omdat er zoveel varianten en generaties van de Corolla in de omloop zijn, zal onze monteur eerst vaststellen met wat voor soort ruit hij of zij werkt. Alle Carglass® ruiten voldoen aan de OEM-kwaliteit en komen rechtstreeks van de leveranciers die ook de autoconstructeurs bevoorraden.

Schade aan één van de autoruiten van uw Toyota Corolla?

Heeft u ruitschade aan uw Toyota? Maak dan online een afspraak voor reparatie of vervanging bij één van onze vestigingen. Onze Service Centers zitten door het hele land.

Maak een afspraak

Toyota Corolla is of kan het geregistreerde merk zijn van Toyota. Deze website promoot de dienstverlening van Carglass® en is niet gelieerd aan, gesponsord door of goedgekeurd door Toyota.

Schade aan één van de autoruiten van uw Toyota Corolla?

Heeft u ruitschade aan uw Toyota Corolla? Maak dan een afspraak voor reparatie of vervanging bij één van onze vestigingen. Onze Service Centers zitten door het hele land.