Afspraak maken

Autoruitreparatie Suzuki Swift

ruitschade suzuki swift

Al sinds 1984 maakt deze icoon van Suzuki deel uit van het aanbod. In 2005 kwam Suzuki met de derde generatie op de markt, een geheel nieuw fris en elegant design, die wereldwijd behoorlijk in de smaak viel. Ook de huidige 4e generatie werd wereldwijd geleverd en is sinds 2010 in Nederland verkrijgbaar.

In 2014 werd alweer het 4 miljoenste exemplaar verkocht. In dat jaar was Suzuki zelfs het snelst groeiende merk ter wereld.

Veilig, betrouwbaar, prestatiegericht

Deze populariteit heeft Swift vooral te danken aan de veiligheid, betrouwbaarheid en zijn ijzersterke prestaties. Veel Swift-rijders kiezen als volgende auto dan ook weer voor een Swift. Volgens een onderzoek van de Consumentenbond¹ gepubliceerd in de ‘Consumentengids auto 2014’ krijgt de Swift een rapportcijfer 9.1 en blijkt de auto in 2014 de meest betrouwbare te zijn in zijn klasse. Met een maximale score van 5 sterren in EuroNCAP zit het ook met de veiligheid helemaal goed.  Een hoogwaardig stuk techniek, waarin de autoruiten een zeer belangrijke rol vervullen.

Het vervangen of repareren van een Suzuki Swift autoruit

Toch kan het voorkomen dat er een sterretje of barst in de autoruit van de Swift ontstaat. Om tijd en kosten te besparen, proberen we bij Carglass® altijd eerst uw voorruit te repareren in plaats van te vervangen. Pas als de schade te groot is of als het sterretje  hinderlijk in het gezichtsveld zit, vervangen we de voorruit.

Wanneer u kiest voor ruitvervanging bij Carglass®, kunt u er vanuit gaan dat het resultaat net zo goed is als het origineel. Als u verzekerd bent voor ruitschade, regelen we na de reparatie of vervanging alles direct met uw verzekeringsmaatschappij. Geen zorgen naderhand dus.

Schade aan één van de autoruiten van uw Suzuki Swift?

Heeft u ruitschade aan uw Suzuki Swift? Maak dan online een afspraak voor reparatie of vervangen bij één van onze vestigingen. Onze Service Centers zijn gevestigd door het hele land.

Maak een afspraak

Suziki Swift is of kan het geregistreerde merk zijn van Suzuki. Deze website promoot de dienstverlening van Carglass® en is niet gelieerd aan, gesponsord door of goedgekeurd door Suzuki.

autoruitschade Suzuki Swift
Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging