Afspraak maken

Autoruitreparatie Porsche Cayenne

ruitschade prosche cayenne

Sinds de komst van de Porsche Cayenne is dit met afstand de best verkochte Porsche. De strakke designlijnen maken duidelijk dat dit een sportwagen met karakter is. Het eerste model kwam uit in 2002, de Porsche Cayenne S. Deze sportwagenfabrikant was de eerste die een zware sports utility vehicle (SUV) bouwde, een auto met een hoog laadvermogen en de capaciteit om passagiers te vervoeren. Cayenne kreeg in 2007 een facelift, alle motoren werden krachtiger.

Toen de tweede generatie uitkwam, werd het modelpalet uitgebreid met een hybride variant. De Porsche Cayenne staat bekend om zijn comfort en luxe, en koppelt deze gezinswagen aan de prestaties en het weggedrag van een sportwagen. Inmiddels zijn er verschillende varianten op de markt, waar onze Carglass® monteurs altijd de juiste oplossing voor hebben, zodat we uw autoruiten weer in originele staat terug kunnen brengen.

Regensensor, lichtsensor en camera

Bij de Porsche Cayenne zijn meerdere extra opties beschikbaar, zoals:

  • regensensor
  • lichtsensor
  • camera met verschillende functies

Een regensensor geeft een seintje aan de ruitenwissers zodra er regendruppels op de voorruit vallen. Aan de hand van de lichtsensor, gaan de autolichten automatisch aan of uit, afhankelijk van de hoeveelheid licht op de voorruit. De camera herkent de rijbanen, zodat de auto netjes binnen de banen blijft rijden.

Bij reparatie of vervanging van uw autoruit, houden we uiteraard rekening met bijkomstigheden en specificaties van uw Porsche Cayenne en zorgen we ervoor dat alles werkt zoals voorheen.

Het vervangen of repareren van een Porsche Cayenne autoruit

Door de verschillende specificaties per automerk is het belangrijk uw autoruit te laten repareren- of vervangen door professionals. Zo is het bijvoorbeeld goed te weten dat er bij de Porsche Cayenne net iets meer gedemonteerd moet worden dan bij andere merken.

Waar u normaal gesproken de spiegel- en regensensor gemakkelijk bij het onderdeel zelf kunt losklikken, is dit bij een Porsche Cayenne net even anders. De bekabeling bij dit type voertuig kan enkel losgeklikt worden onder de binnenverlichtingsconsole. Een andere bijkomstigheid is dat de achterruiten meestal van gehard glas zijn en de voorruit geluidswerend. Daarbij kan de Cayenne gevoelig zijn voor windgeruis of fluiten na plaatsing van een nieuwe autoruit.

Het vervangen van uw Porsche Cayenne autoruiten vraagt dus om extra nauwkeurigheid. Als u kiest voor ruitvervanging bij Carglass®, kunt u er vanuit gaan dat het resultaat net zo goed is als het origineel. Als u verzekerd bent voor ruitschade, regelen we na de reparatie of vervanging alles direct met uw verzekeringsmaatschappij. Geen zorgen achteraf dus. 

Schade aan één van de autoruiten van uw Porsche Cayenne?

Heeft u ruitschade aan uw Porsche Cayenne? Maak dan online een afspraak voor reparatie of vervangen bij één van onze vestigingen. Onze Service Centers zijn gevestigd door het hele land.

Maak een afspraak

Porsche Cayenne is of kan het geregistreerde merk zijn van Porsche. Deze website promoot de dienstverlening van Carglass® en is niet gelieerd aan, gesponsord door of goedgekeurd door Porsche.

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging