Afspraak maken

Autoruitreparatie Mitsubishi Outlander

ruitschade mitsubishi outlander
  • De eerste generatie van de Mitsubishi Outlander werd in 2003 uitgebracht in Nederland, met enkel benzinemotoren.
  • De tweede kwam uit in 2007, dit keer met dieselmotor.
  • De derde generatie (2013) heeft maar liefst 7 zitplaatsen. Deze werd aangevuld met een opgewaardeerd uitrustingspakket, uitbreiding van het motorpalet en de zogenaamde jetfighter- gril. Dit type Mitsubishi valt onder de zogenaamde sports utility vehicle (SUV) en biedt veel ruimte, comfort en veiligheid. 

Autoruitverwarming, regensensor en lichtsensor

Vooral de nieuwste modellen van de Mitsubishi Outlander beschikken over autoruitverwarming, een regen- en lichtsensor en elektrisch bedienbare ramen voor en achter. Autoruitverwarming dient voor het verwarmen van de voorruit, wat vooral in de winterperiode erg handig kan zijn. IJs en sneeuw zal snel smelten door de warmte, zodat u weer goed zicht heeft op de weg. Zodra er regendruppels op de voorruit van de auto vallen, wordt dit door de regensensor gemeten. Vervolgens stuurt de regensensor de ruitenwissers aan. Een lichtsensor meet hoeveel licht op de voorruit van de auto schijnt. Aan de hand daarvan gaan de autolichten automatisch aan of uit.  

Bij reparatie of vervanging van uw autoruit, houden we uiteraard rekening met bijkomstigheden en specificaties van uw Mitsubishi Outlander en zorgen we ervoor dat alles werkt zoals voorheen.

Autoruiten van de Mitsubishi Outlander

De zij- en achterruiten zijn gehard, stootvast en vijf keer zo sterk als enkel glas. De voorruit van dit type is gelaagd, wat bestaat uit 2 of meer op elkaar geplaatste glasplaten met daartussen een speciale kunststof folie. Het grote voordeel van gelaagde beglazing is dat het bij harde stoten vrijwel nooit helemaal zal breken. 

Vervanging of reparatie van een Mitsubishi Outlander autoruit

Is de autoruit van uw Mitsubishi Outlander aan vervanging of reparatie toe? Wij van  Carglass® helpen u hier graag mee. Met de juiste gereedschappen en kennis kunnen wij de autoruiten van dit model vervangen of repareren. Dit kan bij één van onze vestigingen, en het is ook geen probleem bij u thuis of op het werk langs te komen.

Maak een afspraak

Mitsubishi Outlander is of kan het geregistreerde merk zijn van Mitsubishi. Deze website promoot de dienstverlening van Carglass® en is niet gelieerd aan, gesponsord door of goedgekeurd door Mitsubishi.

 

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging