Afspraak maken

Autoruitreparatie Mercedes A Klasse

ruitschade mercedes a klasse

Mercedes-Benz introduceerde in 1997 haar kleinste auto in het assortiment, de A-klasse W168. Dit model leek in niets op de andere modellen die zijn gemaakt door automerk Mercedes-Benz. Later volgde ook de W168 in 2004, en in 2012 kwam de Mercedes A-klasse W176 op de markt.

Het vervangen of repareren van een Mercedes A-klasse autoruit

Rijdt u een Mercedes A-klasse en heeft deze autoruitschade? Carglass® is specialist in ruitreparatie en vervanging van autoruiten van de A-klasse. Ruiten van de Mercedes A-klasse zijn verlijmd, maar met de juiste kennis en gereedschappen is het geen probleem deze te vervangen of te repareren. Vaak zijn de zij- en achterruiten van gehard glas, wat ongeveer vijf keer zo sterk is als regulier enkel glas. De voorruit is van gelaagd glas, ook wel veiligheidsglas genoemd.

Met meer dan 50 vestigingen is er altijd een Carglass® bij u in de buurt. Ook kunnen we bij u thuis of op het werk langskomen om autoruiten te vervangen of te repareren. 

Regensensor en zonneband in de voorruit

Een regensensor zit vaak aan de binnenkant van de voorruit en houdt in de gaten of er regen valt, zodat de ruitenwissers automatisch aangaan. Regensensoren komen regelmatig voor bij de Mercedes A-klasse. Uiteraard zorgt Carglass® ervoor dat na een voorruitvervanging uw regensensor weer werkt zoals voorheen.

Een gekleurde band die bovenaan op de voorruit zit wordt een zonneband of raamband genoemd, wat dient als een soort zonnebril. De autoruiten van de Mercedes A-klasse kunnen voorzien zijn van een zonneband.

Wij bestellen de ruit bij dezelfde leveranciers als de autofabrikant. Als de voorruit van uw Mercedes A-klasse een zonneband heeft, vervangt Carglass® deze dus ook door een voorruit met zonneband.  

Schade aan één van de autoruiten van uw Mercedes A-klasse

Heeft u autoruitschade aan uw Mercedes A-klasse en wilt u één van de autoruiten zo snel mogelijk laten vervangen of repareren? Maak dan snel en eenvoudig online een afspraak bij Carglass®, specialist op het gebied van autoruitreparatie en autoruitvervanging.

Maak een afspraak

Mercedes A Klasse is of kan het geregistreerde merk zijn van Mercedes. Deze website promoot de dienstverlening van Carglass® en is niet gelieerd aan, gesponsord door of goedgekeurd door Mercedes.

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging