Afspraak maken

Autoruitreparatie Kia Picanto

kia picanto ruitschade

In 2004 vierde Kia haar 60-jarig jublieum met de introductie van de Kia Picanto, een 5-deurs hatchback in het A-segment. De naam had in Nederland nogal een licht komische uitwerking, gezien de Picanto snack. Toch werd dit nieuwe model zowel door pers als publiek goed ontvangen.

In 2011 bracht Kia Motors Nederland de tweede generatie op de markt, verkrijgbaar als 3- of 5-deurs.

Het vervangen of repareren van een Kia Picanto autoruit

Heeft u autoruitschade aan uw Kia Picanto? Carglass® is specialist in ruitreparatie en vervanging en altijd beschikbaar om u uit de nood te helpen. Met meer dan 50 vestigingen is er altijd een Carglass® bij u in de buurt. Als uw voorruit beschadigd of gebarsten is, wilt u waarschijnlijk het liefst geen meter meer rijden. Dat hoeft ook niet. Bij Carglass® kunnen we uw ruit snel herstellen.

Goed om te weten is dat we bij Carglass® altijd eerst proberen uw voorruit te repareren in plaats van te vervangen. Dit bespaart u tijd en geld. Nadat uw autoruit hersteld is en weer even sterk is als voordien, maakt Carglass® het u zo gemakkelijk mogelijk door het papierwerk uit handen te nemen. Wij regelen alles na de reparatie of vervanging direct met de verzekeringsmaatschappij als u verzekerd bent voor ruitschade.

Schade aan een van de autoruiten van uw Kia Picanto?

Heeft u ruitschade aan uw Picanto? Maak dan online een afspraak voor het repareren of vervangen van uw autoruit bij één van onze vestigingen. Onze Service Centers zijn gevestigd door het hele land.

Maak een afspraak

Kia Picanto is of kan het geregistreerde merk zijn van Kia. Deze website promoot de dienstverlening van Carglass® en is niet gelieerd aan, gesponsord door of goedgekeurd door Kia.

Kia Picanto autoruitreparatie of vervangen
Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging