Afspraak maken

Autoruitreparatie Ford Focus

ruitschade ford focus

De Focus maakte zijn debuut in de Europa in 1998 en werd al gauw een zeer populaire auto. Sterker nog, het was in 2012 de best verkochte auto ter wereld. In 2013 won de Focus tevens een prijs voor de beste budget compacte auto door het U.S. News & World Report.

Voor elk Focus model de juiste ruit

De Focus is beschikbaar als driedeurs coupé en vijfdeurs sedan model. Het type voorruit in uw Focus hangt echter ook af van de leeftijd van uw auto. Voor beide modellen hebben onze Carglass® monteurs altijd de juiste ruiten beschikbaar, maar ook de juiste hars om sterretjes mee te repareren. Heeft u dus autoruitschade aan uw Ford Focus? Dan helpt Carglass® u snel en vakkundig.

Voorruiten en zijruiten van de Ford Focus

Als er een sterretje in de voorruit van uw Ford Focus zit, kan Carglass® deze waarschijnlijk repareren. Bij grotere schade, zoals een barst of een ster groter dan een muntstuk van 2 euro, moet de ruit vervangen worden. Onze monteurs kunnen snel bepalen welke ruit geplaatst moet worden. Niet alleen de grootte van de ruit is daarbij belangrijk, de Carglass® monteur controleert ook of de ruit een regensensor heeft, of verwarming.

De laatste Ford Focus ontwikkelingen

Onze monteurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo hebben sommige ruiten van een Ford Focus een Active City Stop: een systeem waarbij de auto automatisch stopt als er kans is op een botsing (bij een lage snelheid).

Ook zijn verschillende Ford Focus’  ruiten voorzien van het gepatenteerde Quickclear, waarbij een netwerk van hele dunne, verwarmde draden tussen de twee lagen van het voorruitglas geplaatst zijn. Zo kan de voorruit snel ontdooien. Uiteraard hebben onze monteurs ook ervaring met het plaatsen van dit soort ruiten.

Schade aan één van de autoruiten van uw Ford Focus?

Heeft u ruitschade aan uw Ford? Maak dan online een afspraak voor reparatie of vervanging bij één van onze vestigingen. Onze Service Centers zitten door het hele land.

Maak een afspraak

Ford Focus is of kan het geregistreerde merk zijn van Ford. Deze website promoot de dienstverlening van Carglass® en is niet gelieerd aan, gesponsord door of goedgekeurd door Ford.

ford focus autoruit reparatie en vervangen

Schade aan één van de autoruiten van uw Ford Focus?

Heeft u ruitschade aan uw Ford Focus? Maak dan een afspraak voor reparatie of vervanging bij één van onze vestigingen. Onze Service Centers zitten door het hele land.