Afspraak maken

Autoruitreparatie BMW Mini

BMW Mini ruitschade

De nieuwe generatie van de iconische Mini is in 2001 geïntroduceerd, toen het Duitsse BMW het merk van de voormalige (Britse) Rover Group overnam. De Mini spreekt tot de verbeelding. De één vindt ‘m schattig, de ander maar een gek koekblik op wielen. Maar één ding is zeker, als eigenaar van een BMW Mini heb je een unieke auto in je bezit.

In tegenstelling tot de oorspronkelijke Britse Mini, is de nieuwe BMW Mini verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder het hatchback model, waarmee je direct bij je kofferbak kunt en de cabrio-uitvoering en de coupé. Daarnaast is de nieuwe Mini beschikbaar in de modellen Countryman, Clubman, Paceman, Roadster en Clubvan. Veel verschillende varianten dus, waar onze Carglass® monteurs uiteraard altijd de juiste vervangende voorruit beschikbaar voor hebben.

De voorruit van een moderne Mini

Als de voorruit van uw BMW Mini vervangen moet worden,  beschikt Carglass® over 19 (!) verschillende soorten BMW Mini voorruiten. De experts van Carglass® kunnen u vertellen welke ruit de juiste is, maar ook of deze is verwarmd of voorzien is van een regensensor. Daarna wordt de autoruit correct geplaatst, zodat u weer jaren plezier van uw auto hebt.

Overigens is het vervangen van een voorruit niet altijd nodig. Afhankelijk van de schade kan de monteur ook kiezen voor het repareren van het sterretje.

Schade aan één van de autoruiten van uw BMW mini?

Heeft u ruitschade aan uw BMW? Maak dan online een afspraak voor reparatie of vervanging bij één van onze vestigingen. Onze Service Centers zitten door het hele land.

Maak een afspraak

BMW Mini is of kan het geregistreerde merk zijn van BMW. Deze website promoot de dienstverlening van Carglass® en is niet gelieerd aan, gesponsord door of goedgekeurd door BMW.

bmw mini autoruitschade

Schade aan één van de autoruiten van uw Mini?

Heeft u ruitschade aan uw Mini? Maak dan online een afspraak voor reparatie of vervanging bij één van onze vestigingen. Onze Service Centers zitten door het hele land.


Carglass® repareert en vervangt autoruiten voor elk model Mini

  • Hatchback
  • Countryman
  • Clubman
  • Paceman
  • Roadster
  • Clubvan
  • Cabrio
  • Coupé