Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)

Carglass®: de technische trendsetter

Belron® Technical

Onze medewerkers halen veel voldoening uit hun opdrachten. Dat is natuurlijk mede te danken aan de innovaties en gespecialiseerde tools van Belron Technical waar ze mee werken. Belron Technical is een toegewijd vakbekwaam team wat zich richt op het verbeteren van technische standaarden en het door-ontwikkelen van innovaties voor herkalibratie, ruitreparatie en -vervanging binnen onze organisatie. De Ezi-Wire® en de 1-Tek® zijn hieruit slechts twee praktische voorbeelden, die het werk voor onze monteurs een stuk prettiger maken.

 

Ezi

Veiligheid

Voor het verwijderen van gebroken ruiten gebruiken onze monteurs de Ezi-Wire®; een slim systeem met een hefboommolen en polymeer/fiber snijdraden. Deze tool wordt door Belron exclusief gebruikt en is de veiligste, ergonomische en meest effectieve manier om een voorruit uit de sponning te snijden zonder beschadiging van het voertuig.

Dit is een essentieel verschillende methode ten opzichte van de standaardmethode voor het demonteren van glas, waarbij een stalen string/koord met handgrepen wordt gebruikt en schade kan worden veroorzaakt aan het voertuig.

1Tek

Ergonomie

Waarbij het, voor sommige modellen auto’s, nodig was om met 2 monteurs de ruit te plaatsen, zorgt de 1-Tek® ervoor dat 1 monteur de zeer nauwkeurige installatie van een ruit uit kan voeren. 1-Tek®, de hefhulp die de Belron monteurs wereldwijd hanteren, is onmisbaar om zware voorruiten zelfstandig, veilig, snel en nauwkeurig te plaatsen terwijl de rug beschermd wordt.