Afspraak maken
1
Carglass® repareert en vervangt heeft als beoordeling 4.7 van de 5 door 13411.
Rated 5 van de 5 door uit Zeer te tervreden over service Carglass Klantvriendelijk ontvangst en deskundige montage van nieuwe ruit
Datum plaatsing: 2018-06-21
Rated 4 van de 5 door uit Hoge klantvriendelijkheid Ik was met mijn eerste auto naar carglass gegaan voor een ster in de ruit. De medewerker was erg vriendelijk en legde alles keurig uit. Stap voor stap wat er gebeurde en gaf ook nog advies voor de locatie van mijn ruitbreker. Zoals aangegeven netjes mijn ruiten schoon gemaakt en de auto stof gezogen. Voor de eerste keer een ruit reparatie zeer tevreden over de gang van zaken bij alphen aan de rijn!
Datum plaatsing: 2018-06-21
Rated 5 van de 5 door uit Ruitschade Carglass in een woord geweldig
Datum plaatsing: 2018-06-21
Rated 5 van de 5 door uit ik ben zeer tevreden Ik ben zeer tevreden over ASR en Carglass
Datum plaatsing: 2018-06-19
Rated 5 van de 5 door uit Snelle doeltreffende hulp Alles loopt op rolletjes, prima, vanaf afspraak maken tot eerlijke beoordeling van wat nodig is ter reparatie, heldere cleane werkplaats, en als extra service de auto weer keurig met schone ramen en interieur weer tiptop afgeleverd
Datum plaatsing: 2018-06-18
Rated 5 van de 5 door uit heel tevreden snel, flexibele n vriendelijk
Datum plaatsing: 2018-06-18
Rated 5 van de 5 door uit Zeer yevreden Hoe de service alles is gegaan zoals verteld was.
Datum plaatsing: 2018-06-17
Rated 5 van de 5 door uit Gewoon goed De service die verleend wordt door carglass en de oplossing en het advies ivm een nieuwe voorruit dat het beter is om nieuwe ruitenwissers aan te schaften
Datum plaatsing: 2018-06-17
Rated 4 van de 5 door uit Prima en zorg uldig Levering ruit had sneller gemogen: nu uitstel van vakantie! Maar op verzoek van mij is er wel eerder een reparatie gekomen, waarvoor mijn dank!
Datum plaatsing: 2018-06-17
Rated 4 van de 5 door uit Top service en goed geholpen! De hele beleving bij carglass is super, werd goed geïnformeerd, alles verliep soepel en het sterretje in mijn ruit goed gemaakt. De monteur heeft me alles duidelijk uitgelegd. Ik beveel jullie aan iedereen aan!
Datum plaatsing: 2018-06-17
  • y_2018, m_6, d_24, h_5
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_13411
  • loc_nl_NL, sid_autoglass-product-1, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_carglass-nl