Afspraak maken
1
Carglass® repareert en vervangt heeft als beoordeling 4.7 van de 5 door 12403.
Rated 5 van de 5 door uit zeer tevreden behandeling conform afspraak
Datum plaatsing: 2017-11-18
Rated 5 van de 5 door uit Zeer tevreden reparatie sterretje Ik kon makkelijk online een afspraak maken voor het dagdeel dat mij uitkwam, op de locatie die voor mij handig was. Er was duidelijke communicatie over het tijdvak wanneer de monteur zou komen en 20 min vooraf een telefoontje. Monteur was erg vriendelijk, legde duidelijk uit wat hij ging doen en daarnaast leverde hij goede service. Aterretje is gerepareerd, alle ramen zijn schoon gemaakt en de auto gestofzuigd. Daarnaast nog een fles met schoonmaakmiddel voor de ruiten cadeau. Ik was positief verrast.
Datum plaatsing: 2017-11-18
Rated 5 van de 5 door uit Zeer tevreden Vakkundig en zorgvuldig geholpen bij Carglass Almelo
Datum plaatsing: 2017-11-17
Rated 5 van de 5 door uit Zeer tevreden over Carglass Middelburg Top die mannen van Carglass Middelburg
Datum plaatsing: 2017-11-17
Rated 5 van de 5 door uit Prima service Gewoon netjes en vakkundig geholpen door vriendelijke mensen.
Datum plaatsing: 2017-11-17
Rated 5 van de 5 door uit Snel, makkelijk Prima service, snelle plaatsing, netjes, al meerdere keren goede ervaring met Carglass
Datum plaatsing: 2017-11-17
Rated 4 van de 5 door uit Zeer tevreden over de reparatie ontevreden over het niet nakomen van beloofde ac Reparatie is goed verlopen. Maar als je op de site vermeld dat je gratis ruitenwissers verstrekt moet je dit ook doen. En niet met een excuus komen en ze dan niet verstrekken. Dit schept valse verwachtingen bij een klant
Datum plaatsing: 2017-11-16
Rated 5 van de 5 door uit sterretje Perfect geregeld...top service
Datum plaatsing: 2017-11-16
Rated 5 van de 5 door uit Zeer tevreden met service van Garglass Uitstekende service. Complimenten.
Datum plaatsing: 2017-11-16
Rated 5 van de 5 door uit Uitermate tevreven Snel een afspraak, zonder zelf te moeten rijden, perfecte reparatie en vriendelijke monteur.
Datum plaatsing: 2017-11-16
  • y_2017, m_11, d_21, h_6
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_12403
  • loc_nl_NL, sid_autoglass-product-1, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_carglass-nl