Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)
Uw verzekering- of leasemaatschappij vergoedt ruitschade
Uw voorruit kan worden gerepareerd In de meeste gevallen geen reparatiekosten voor u.
Uw voorruit moet worden vervangen Dit wordt meestal door uw verzekeringsmaatschappij vergoed. U dient wel het eigen risico te betalen (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).
Uw verzekering- of leasemaatschappij vergoedt geen ruitschade
Uw voorruit kan worden gerepareerd Maak via onze website gemakkelijk een afspraak voor een HPX4®-ruitreparatie. Na het maken van een vrijblijvende afspraak ziet u in de MijnCarglass.nl omgeving vooraf precies wat de kosten zullen zijn.
Uw voorruit moet worden vervangen De kosten voor een voorruitvervanging zijn afhankelijk van het merk en model voertuig en het type autoruit. Na het maken van een vrijblijvende afspraak ziet u in de MijnCarglass.nl omgeving vooraf precies wat de kosten zullen zijn.

Veelgestelde vragen

Is ruitschade verzekerd bij een WA verzekering?

Met een WA-verzekering bent u niet gedekt voor ruitschade. U heeft minimaal een beperkt- of volledig-casco autoverzekering nodig wilt u hiervoor verzekerd zijn. Heeft u deze verzekering niet? Dan is het niet aan te raden om enkel voor ruitschade zo’n verzekering af te sluiten. Uw verzekeringskosten zullen hierdoor namelijk vrij snel omhoog schieten. 

Moet ik een eigen risico betalen?

Sommige verzekeringsmaatschappijen hanteren een eigen risico. Dan kan ook bij ruitschade gelden. Voor het repareren van een sterretje met onze HPX4-hars hoeft u meestal geen eigen risico te betalen. Als het nodig is om de gehele ruit te vervangen, dan hanteren sommige verzekeringsmaatschappijen een eigen risico. Na het maken van de afspraak checken wij dit voor u bij uw maatschappij. De mogelijke kosten die u moet betalen, ziet u dan in onze MijnCarglass omgeving. Indien gewenst kunt u de afspraak kosteloos annuleren of wijzigen.

Moet ik mijn verzekerings- of leasemaatschappij inlichten bij ruitschade?

Nee, dat is niet nodig. Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij nemen contact op met uw maatschappij en regelen al het papierwerk voor u. Als u verzekerd bent voor ruitschade, hoeft u ons meestal niets te betalen. 

Is reparatie bij ruitschade altijd nodig?

Een sterretje in uw voorruit kan op ieder moment een barst worden. Zeker met vorst en het gebruik van de verwarming. We raden daarom aan om het sterretje in uw voorruit snel te laten repareren. Als u verzekerd bent voor ruitschade dan is reparatie voor u meestal gratis! 

Autoruitschade

Waarom ruitschade door Carglass® laten herstellen?

  • Levenslange garantie HPX4® reparaties
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Carglass® altijd bij u in de buurt
  • 24/7 noodservice bij ruitschade

Maak online een afspraak

Bent u verzekerd bij NH1816 en heeft u te maken met autoruitschade?
Maak vandaag nog online een afspraak. Wij regelen de afhandeling met NH1816!