Afspraak maken

Ruitschade vrachtwagen

Heeft u ruitschade en bent u:

  • Fleetmanager van een vrachtwagenpark?
  • De eigenaar van een vrachtwagen?
  • Anderszins verantwoordelijk voor de mobiliteit van voertuigen?

Laat u adviseren door een van onze experts via 088 – 0406110. Dit nummer kunt u tevens gebruiken voor het maken van een afspraak. Carglass® heeft een toegewijd team dat zich uitsluitend richt op ruitschade van speciale voertuigen, zoals vrachtwagens.

Heeft uw vrachtwagen een ernstig beschadigde ruit die op zondagochtend moet worden vervangen? Of een sterretje dat gerepareerd moet worden vóór de APK? Onze service is erop gericht om aan de behoeften te voldoen van fleetbeheerders, maar ook aan die van de eigenaar van één vrachtwagen. 

Blijf mobiel: laat uw ruiten controleren

Wilt u zo min mogelijk stilstand door ruitschade? Laat uw ruiten dan regelmatig inspecteren. Dat scheelt u vervangende voertuigen en kostbare tijd. En komt het u beter uit dat wij uw fleet inspecteren als de vrachtwagens toch stilstaan? Bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend? Wij maken een afspraak wanneer het u het best uitkomt.

Onze service is gericht op uw behoeften: 24 uur per dag, 7 dagen per week

Bij Carglass® weten we maar al te goed wat u nodig heeft om uw vrachtwagen rendabel op de weg te houden, namelijk stilstand tot een minimum beperken. Daarom is onze dienstverlening snel en efficiënt.

Een beschadigde ruit betekent schade voor uw business. Dat weten we bij Carglass®. U kunt het zich gewoonweg niet veroorloven om een vrachtwagen van de weg te houden. Of u nou een nationale vrachtwagenpark bezit of eigenaar bent van uw eigen truck. 

Onze gespecialiseerde technici zorgen er met hun volledig uitgeruste mobiele bussen voor dat uw vrachtwagen zo snel mogelijk weer op de weg is. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Carglass® heeft een ongeëvenaarde voorraad ruiten en werkt uitsluitend met ruiten van OEM-kwaliteit. 

De beste kwaliteit

Uw vrachtenwagenruit vervangen we met de beste gereedschappen. Daardoor beschadigt het lakwerk tijdens het plaatsen van een ruit niet. Dat zou namelijk schade kunnen veroorzaken door roest, water en defecte elektriciteitscircuits.

Onze werkwijze ter plaatse is veilig en verantwoord. Een juiste handelswijze op het gebied van milieu maakt uiteraard ook deel uit van ons beleid.

De door ons gebruikte lijmen en producten zijn origineel (OEM kwaliteit). En om u een minimale stilstand te garanderen, werken we met de snelst werkende producten.

Carglass® is dé expert voor ruitschadeherstel aan vrachtwagens en biedt een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding op de lange termijn.

Afspraak maken ruitschade vrachtwagens

Heeft u vragen over ruitschade aan uw touringcar of bus? Laat u adviseren door een van onze experts via 088 – 0406110.

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging