Afspraak maken

Ruitschade voertuig landbouwsector

Heeft u vragen over ruitschade aan uw tractor, dorsmaaimachine, heftruck of een ander voertuig in de landbouwsector? Laat u adviseren door een van onze experts via 088 – 0406110. Dit nummer kunt u tevens gebruiken voor het maken van een afspraak. 

Carglass® heeft een toegewijd team dat zich uitsluitend richt op ruitschade van speciale voertuigen en dus ook landbouwvoertuigen. Bij Carglass® bent u 24/7 verzekerd van een snelle en efficiënte dienstverlening, zodat u snel weer aan het werk kunt. 

Speciale service gericht op landbouw

Heeft u een kapotte voorruit, een kapotte ruit  in de deur van een tractorcabine, een dorsmaai- of sproeimachine of heeft u een liftdeur die vervangen moet worden? Die ruiten vervangen wij graag voor u. Ter plaatse, bij u op het erf of land. Want u moet weer aan het werk.
De landbouwsector vraagt om specialistische kennis en service. Ons toegewijde team van technische specialisten repareert of vervangt ruiten op alle voertuigen, variërend van 4x4 hardtops, tractoren tot dorsmaaimachines. 

Snelle ruitreparatie, want het werk moet af

We hebben standaard een grote voorraad speciale ruiten voor de landbouw. Daardoor kunnen we overal snel een ruit vervangen. Heeft u de ruit zelf al in huis? Dan plaatsen we die met alle plezier voor u. Dat beperkt stilstand van uw voertuig tot een minimum. Bovendien ruimen we het gebroken glas, waar mogelijk, voor u op.

Carglass® biedt meer

Heeft u hulp nodig bij het indienen van een claim bij de verzekeringsmaatschappij? Ook dat doen wij graag voor u.

Ongeacht of u landbouwmachines levert, producent of betalende klant bent. We helpen u graag en bieden levenslange garantie op ons vakmanschap. 

Extra dienst: graveren van ruiten tegen diefstal landbouwvoertuig

Als landbouwer krijgt u de extra service uw ruiten uit veiligheidsoverwegingen te laten graveren. Het aantal diefstallen van machines neemt toe. Daarom brengen we tegen een kleine vergoeding een gravure in de ruit aan.

Uw voertuig kan dan nog wel gestolen worden, maar een gegraveerde ruit schrikt wel af. Bovendien zijn de politie en potentiële kopers er snel achter dat het om een gestolen voertuig gaat. 

Afspraak maken ruitschade voertuig landbouwsector

Heeft u vragen over ruitschade aan uw tractor, dorsmaaimachine of een ander voertuig in de landbouwsector? Laat u adviseren door een van onze experts via 088 – 0406110.

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging