Afspraak maken

Ruitschade touringcar en bus

Heeft u vragen over ruitschade aan uw touringcar of bus? Laat u adviseren door een van onze experts via 088 – 0406110. Dit nummer kunt u tevens gebruiken voor het maken van een afspraak. 

Carglass® heeft speciaal voor u een toegewijd team dat zich uitsluitend richt op ruitschade van speciale voertuigen.

Heeft uw touringcar of bus een kapotte ruit? Dan is dat een groot probleem voor uw bedrijf. Uw chauffeur kan de weg niet op en de passagiers willen naar hun bestemming. Carglass® begrijpt dat. Daarom werkt ons toegewijde team van specialisten nauw samen met touringcar-operators en busbedrijven. Ze zorgen ervoor dat uw touringcar of bus in no-time weer op de weg is. 

U blijft mobiel, daar zorgen wij voor

U wilt uw bedrijf rendabel houden en stilstand van uw voertuigen tot een minimum beperken? Dan bent u bij Carglass® verzekerd van een uitstekende service en efficiency. Heeft een van uw touringcars of bussen ruitschade? Dan zorgen onze gespecialiseerde technici met hun volledig uitgeruste bussen ervoor dat uw touringcar of bus zo snel mogelijk weer onderweg is. 24 uur per dag, 7 dagen per week, zowel in Nederland als in andere Europese landen.

Exclusieve voorraad

Uw ruit hebben wij meestal op voorraad. Carglass® beschikt over een ongeëvenaarde voorraad ruiten en werkt uitsluitend met ruiten van OEM-kwaliteit. 

Afspraak maken ruitschade touringcar of bus

Heeft u vragen over ruitschade aan uw touringcar of bus? Laat u adviseren door een van onze experts via 088 – 0406110.

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging