Afspraak maken

Ruitschade spoorwegmaterieel

Heeft u vragen over ruitschade aan uw spoorwegmaterieel, bijvoorbeeld treinen, metrostellen of trams? Laat u adviseren door een van onze experts via 088 – 0406110. Dit nummer kunt u tevens gebruiken voor het maken van een afspraak. 

Carglass® heeft een toegewijd team dat zich uitsluitend richt op ruitschade van speciale voertuigen.

Treinen kunnen niet stilstaan. En al helemaal niet door een kapotte ruit. Er is immers een tekort aan treinstellen. Bij Carglass® weten we dat maar al te goed. Daarom maken wij uw ruiten snel en zorgen wij ervoor dat uw treinen op de rails blijven. Zo beperken wij stilstand door ruitschade tot een minimum. Bij Carglass® bent u verzekerd van een snelle en efficiënte dienstverlening. 

Een goed gemonteerde ruit kan levens redden

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij openbaarvervoersbedrijven. Zij moeten ervoor zorgen dat passagiers veilig hun bestemming bereiken. Een deskundig geplaatste ruit kan voorkomen dat passagiers bij een ongeval uit het voertuig worden geslingerd.

Daarom moet het ruitonderhoud van treinen, trams, metro’s en ander spoorwegmaterieel worden uitgevoerd door een expert op het gebied van ruitreparatie en -vervanging.

Bij Carglass® werken we uitsluitend met ruiten van de hoogste kwaliteit en met de snelst drogende lijmsystemen. Zo houden we de stilstand van het spoorwegmaterieel minimaal.  

Levenslange garantie op uw ruit

We zijn zelfs zo zeker van de kwaliteit die we leveren, dat we een levenslange garantie bieden. Deze garantie geldt voor ons vakmanschap en voor alle plaatsingen van een ruit. 

Afspraak maken ruitschade spoorwegmaterieel

Heeft u vragen over ruitschade aan treinen, trams, metro’s of ander spoorwegmaterieel? Laat u adviseren door een van onze experts via 088 – 0406110.

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging