Afspraak maken

Ruitschade campers

Heeft u vragen over ruitschade aan uw camper? Laat u adviseren door een van onze experts via:

088–0406406

Dit nummer kunt u tevens gebruiken voor het maken van een afspraak. 

Boek NU een afspraak voor uw camper en ontvang GRATIS een Goed-Zicht-Pakket (incl. trekker, microvezeldoekje en professionele ruitenreiniger).

Carglass® heeft een toegewijd team dat zich uitsluitend richt op ruitschade van campers en grotere voertuigen. Bij Carglass® bent u verzekerd van een snelle en efficiënte dienstverlening. U bent snel weer op weg, waar ter wereld u ook bent. 

Met een gerust gevoel op pad met de camper

Stel, u bent lekker op vakantie met de camper. En dan is daar opeens dat steentje. Pats! Uw hele ruit aan diggelen. Dat is flink schrikken, overal ligt glas. En daarna realiseert u zich dat u de ruit eerst moet laten maken, voor u weer veilig kunt rijden. Hoe lang gaat dat duren? Of u staat lekker op de camping en opeens komt de hagel met bakken uit de lucht. Dat moet snel gemaakt worden. Gelukkig repareert of vervangt ons toegewijde team van technische specialisten de ruiten van iedere camper, waar en wanneer dat nodig is.

Wereldwijd actief in ruim 33 landen

Wist u dat Carglass® wereldwijd in ruim 33 landen actief is én beschikt over een ruime expertise en kennis? Van Britse of Europese campers, stacaravans tot een American RV.

U kunt er dan ook op vertrouwen dat u tijdens uw trip in goede handen bent. We weten namelijk uit ervaring hoe speciaal vrijetijdswagens zijn. Niet voor niets zijn wij de voorkeursleverancier van talrijke verzekeringsmaatschappijen voor de ruitreparatie van campers. 

Snelle ruitreparatie door ruime voorraad

Bent u op zoek naar een ruit voor uw camper? Carglass® heeft die ruit. Daar kunt u op rekenen.

De meeste onderdelen zijn direct leverbaar. Vaak heeft u bij ons het onderdeel sneller dan de dealer zelf. Dat is omdat we over een ruime voorraad beschikken en uit vele leverketens kunnen kiezen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele kwaliteitsproducten (OEM), dus u profiteert ook nog eens van de beste kwaliteit.

Afspraak maken ruitschade camper

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor uw camper?

088–0406406

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging